Craiova se îmbracă în ie


Dates and Hours:
Host:

Parcul Nicolae Romanescu, Aleea Principală, Craiova, Romania

About

Vă invităm miercuri, 24 iunie 2020, ora 21:00 la Teatrul de Vară din Parcul Nicolae Romanescu la  un regal folcloric , cu: Niculina Stoican, Mariana Ionescu Căpitănescu, Constantin Enceanu, Petrică Mîțu Stoian, Lavinia Bîrsoghe, Liliana Popa, Cristian Bănăţeanu, Manuela Moțocu, Aneta Şişu, Ciri Mayer, Liviu Dică alături de orchestra și formația de dansuri ale Ansamblului Folcloric "Maria Tănase”. 
Conducerea muzicală, Nicolae Drăghia
Coregrafia, Ionel Garoafă
Prezintă Simona Mușuroi
Chiar dacă, în acest an special nu putem să organizăm o parada a portului popular, spectatorii sunt invitați să îmbrace IA la eveniment.  Accesul la spectacol este gratuit si se va face în limita locurilor disponibile, păstrând distanțarea fizică, potrivit normelor în vigoare în timpul stării de alertă.
Vă reamintim că este necesar să purtați masca de protecție și să vă păstrați locurile pe toată durata evenimentului, iar accesul este permis persoanelor cu o temperatură de maxim 37.3 grade Celsius.
În caz de vreme nefavorabilă (ploaie, vânt puternic) spectacolul va fi anulat!

Datorită condițiilor meteo nefavorabile, spectacolul “CRAIOVA SE ÎMBRACĂ ÎN IE” programat miercuri, 24.06.2020 la Teatrul de Vară din Parcul Romanescu, este reprogramat pentru data de 2 iulie 2020, de la ora 21:00. 
 Mulțúmim pentru înțelegere!