AGRO Oltenia - Târg de Agricultură și Industrie Alimentară


Data și ora:
Gazdă:

Strada Târgului 26, Craiova 200632, Romania

Despre

📣 Am dat startul înscrierilor #AGROOLTENIA
Dorești să participi ca expozant? Înscrie-te aici:➡️www.agrooltenia.ro sau pe office@agrooltenia.ro (0723183909)
Fermieri, specialişti, manageri şi autorităţi din domeniul agriculturii, regăsesc la #AGROOLTENIA
✅tehnologii, ✅maşini şi utilaje agricole,✅ sisteme de creştere şi furaje pentru animale, ✅echipamente pentru industria alimentară,✅ produse agroalimentare, ✅servicii de consultanţă, ✅reviste şi cataloage de specialitate.

📣 AGRO OLTENIA, cel mai important eveniment expozitional din Oltenia dedicat agriculturii si industriei alimentare, aflat la cea de-a lII- a editie, se va desfasura la Craiova pe parcursul a trei zile in perioada 11-13 octombrie 2019 la Centrului Multifunctional.
Targul AGRO OLTENIA doreste să fie un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii si industriei alimentare. Acest eveniment va oferi expozantilor o oportunitate unica de a-si pune in valoare produsele, tehnologiile si proiectele de dezvoltare.
Veti fi la curent cu investitiile din domeniu, dar si cu ultimele tendinte din industriile de profil. Pe durata targului vor fi organizate conferinte si seminarii, prezentari si demonstratii dedicate in special vizitatorilor specialisti;
Companiile prezente la târg vor veni cu oferte promotionale pe toata perioada targului, premii, tombole si vouchere de reduceri. Nu vor lipsi prezentari de produse, degustari si momente artistice care sa trezeasca interesul vizitatorilor.
Targul AGRO Oltenia este organizat de PS Multiservices.

10 Motive sa participi la Targul Agro Oltenia 2019
1. Agro Oltenia este cea mai mare manifestare expozitionala din Oltenia dedicata agriculturii.
2. Beneficiezi de reducere de fidelitate 5%, daca ai participat la minim o editie anterioara si iti mai acordam inca 5%, pentru inscrieri timpurii pana la 15 iunie.
3. Vei putea participa la conferinţe, dezbateri şi diverse evenimente dedicate agriculturii.
4. Poti participa la o serie de evenimente cu totul deosebite: spectacole de folclor, degustari de vinuri si produse traditionale, tombole si concursuri.
5. Dublu eveniment! se desfasoara in acelasi timp si in aceeasi locatie cu Targul de Comert al Olteniei.
6. Campania media ce promoveaza evenimentul are un buget cu 20% mai mare fata de editia anterioara.
7. Cei peste 20 de parteneri media asigura expozantilor posibilitatea promovarii prin interviuri si articole dedicate. Revista Ferma si Agro Tv- parteneri media.
8. Promovarea tuturor expozantilor in catalogul dedicat targului, tiparit in 2000 de exemplare si oferit gratuit vizitatorilor.
9. Intrarea gratuita a vizitatorilor pe toata perioada evenimentului
10. Seara fermierului (petrecere dedicata fermierilor)

Fotografii