Alma Nicole Live de Sărbători la Acajou


Data și ora:
Gazdă:

Str. Calea Bucuresti nr. 70 (la intrare in curtea de la Kaufland, vis-a-vis de Lidl), Craiova, Romania, 200500
Organizator:

Despre

Trăim magia Crăciunului alături de Alma-Nicole 💫✨🎄

*
Sâmbătă seară pe 21 decembrie, vă invităm la un concert presărat cu cele mai frumoase colinde, interpretate de Alma-Nicole (voce-chitară) și Ciprian Iacob (pian).

Împreună aduc spiritul sărbătorilor la Acajou, multă sensibilitate și emoție sinceră.🌟

*

🎙 Alma-Nicole este actriță și muzician, interpretând piese proprii, dar și cover-uri de jazz, piese braziliene, cântece din filme celebre și nu numai, toate învelite în stilul ei light şi personal.

Finalista lui Tudor Chirilă de la Vocea României 2018, a participat la numeroase concursuri de interpretare vocală şi instrumentală, obţinând premii atât în România, cât şi în străinătate (SUA, Germania, Spania, Austria).

Participând la prima ediție "Românii au talent" la numai 18 ani, Alma a ajuns până în semifinală, cucerind jurații și publicul prin vocea sa. Tânăra a câștigat Marele Premiu al emisiunii "8 într-o barcă" (reeditarea emisiunii " Şcoala vedetelor").

Mai multe materiale despre Alma Nicole gasiti aici :

https://www.almanicole.ro

https://www.facebook.com/AlmaBoiangiuOfficial,

https://www.youtube.com/c/AlmaNicole

Ciprian Iacob este un tânăr compozitor de muzică de film cu o experiență de 10 ani în industrie, câștigată prin numeroase proiecte de succes în România, Marea Britanie, Franța și Statele Unite.

Compozițiile sale au fost promovate în cadrul unor festivaluri internaționale din Londra, Glasgow, Franța (Cannes), Los Angeles și New Delhi.

Printre colaborările sale recente se află și prestația pe scena principală în cadrul conferinței TEDx Cluj de anul acesta, experiență pe care a preschimbat-o într-un connecting the dots prin muzică live, film și tehnologie. În 2014 și 2016 Ciprian performează în concertul “The Masterpiece”, un proiect care a implicat nume de top din industrie, cum ar fi Hans Zimmer, Thomas Bergersen, sau Uyanga Bold.
A devenit fondatorul Bucharest ShortCut Cinefest – singurul festival lunar de film independent din București si Bucharest Film Awards, eveniment de calibru care a reușit, prin specificul său, să redefinească conceptul de comunitate cinefilă și a adus la București în toamna anului 2017 peste 100 de producții independente, 15 de regizori, actori și producători din peste 10 țări, concerte, cinema VR, cât și massterclass-uri de scenaristică, muzică de film și cinematografie. Pe scurt, un circuit complex de activități și arte conexe.✨

*

Veniți sa savurăm împreuna aceste momente magice! 💫💫💫

Participarea la eveniment se face pe baza de rezervare la numărul de telefon: 0730.338.833

Taxa de participare: 25 lei/persoana