Ateliere cu experimente şi robotică pentru copii

Atelier  |  Eveniment pentru copii

Data și ora:
Gazdă:

Calea Severinului, nr. 5A, Craiova, Craiova 200233, Romania

Despre

Copilăria timpurie este o perioadă de dezvoltare importantă în viaţa unui copil, perioadă în care acesta deprinde abilităţi de învăţare şi gândire, dar şi în care îşi dezvoltă inteligenţa emoţională şi socială. Astfel, în data de 07 septembrie, Centrul comercial Auchan Craioviţa organizează în intervalul orar 17:00-20:00 un eveniment dedicat experimentelor știinţifice explicate pe înţelesul copiilor şi un atelier de robotică în cadrul caruia copiii vor realiza prototipuri de roboti cu ajutorul cuburilor robotice Cubelet care sunt înzestrate fiecare cu abilități speciale: roţi, senzori, difuzoare, lanterne, etc.

În colaborare cu partenerii noștri Fastrackids Craiova stimulăm creativitatea copiilor în cadrul modului de știinţă unde aceștia învaţă să facă diferenţa dintre descoperiri şi invenţii. Copiii vor formula și ipoteze testate prin experimente ştiinţifice distractive cu produse de uz casnic, precum sarea, oţetul, amidonul alimentar sau detergentul de rufe! Atelierele se adresează copiilor cu vârsta între 4 și 14 ani.

Evenimentul se va desfășura într-un cadru tematic special amenajat, unde copiii se pot bucura și de un candy bar creat special pentru ei. La atelier vom încălzi atmosfera cu multe surprize și concursuri cu premii.

Haideti să descoperim tainele știinţei prin joc !