Caravana cu jocuri reVine la Libraria Elena Farago

Eveniment pentru copii

Data și ora:
Gazdă:

Strada Bibescu 58, Craiova 200377, Romania

Despre

Ne este dor de voi!
Dupa ultimul eveniment de joaca organizat in Craiova in luna aprilie impreuna cu prietenii nostri de la Libraria Elena Farago, eveniment la care am avut parte de un public numeros si entuziast, Caravana cu Jocuri va reveni aici in data de 19 octombrie pentru o noua zi de joaca.
Va asteptam sa petrecem impreuna o zi deosebita in care veti avea ocazia sa testati o multime de jocuri noi pentru toate varstele si gusturile: jocuri de strategie, jocuri de memorie, de logică, jocuri de îndemânare şi de fantezie.

Distractia va fi asigurata de catre traineri experimentați in activitați educative din cadrul Echipei HappyColor.

Activitătile sunt cu intrarea libera si se vor desfăsura in cadrul librariei in intervalul 10.00-18.00 iar la sfârşitul evenimentului va avea loc şi o tombolă la care puteţi câstiga jocuri.

Vă așteptăm cu efervescență și voie bună!

Mai multe despre Caravana cu Jocuri Happycolor puteti afla aici:

Caravana cu Jocuri este un proiect dezvoltat de catre HappyColor împreună cu partenerii săi și are un singur scop: să meargă acolo unde este nevoie pentru a promova jocurile educative şi de societate, pentru a oferi oamenilor un mod plăcut, dar în același timp stimulant, de petrecere a timpului liber.
Credem în rolul educativ al jocurilor în formarea copiilor, in stimularea imaginației și întărirea relațiilor. Credem în puterea jocurilor de a aduna prieteni și străini în jurul meselor pentru a petrece timpul împreună, mereu oferind o provocare sau un mod nou de a vedea lucrurile. Știm că jocurile distrează, informează, educă și lărgesc orizontul, de aceea suntem pregătiți să mergem oriunde e nevoie de noi.
Suntem prezenți la târguri şi festivaluri, în cafenele şi librării, în şcoli sau instituţii private. Dacă aveți o inițiativă ce ține de promovarea jocurilor, contactați-ne şi vom face tot posibilul să fim alături de voi la evenimentul respectiv.
Jocurile Caravanei sunt pentru toate vârstele şi pentru toate gusturile: jocuri de strategie, jocuri de memorie, de logică, jocuri de îndemânare şi de fantezie.

Spor la joaca!