COFFICE@ Street Delivery Craiova 2021


Data și ora:
Gazdă:

Strada General Dragalina 91, Craiova 200536, România
Organizator:

Despre

DOUĂ EVENIMENTE LA COFFICE
4. 09 orele 15:00-19:00 Personalizează obiectul
5.09 orele 13:00 - 20:00 Poftă de joacă Boardgame day
STREET DELIVERY MAIN EVENT https://fb.me/e/FgtkMPv8
pe 4.09
ATELIER DE PICTURĂ. - Andreea BUZĂRNESCU
Ai acasă un obiect vechi la care ții? O amintire dragă dar care sta ascunsă? un tricou preferat dar care nu mai e in trend?
Vino sa-i dai o viață nouă!!!
Pe 4 septembrie, orele 15:00-19:00, vino la COFFICE ( Str. General Dragalina nr91) și adu cu tine orice obiect( tricou, vază, blugi, ceas, bibelou, ceașcă, etc.) căruia ai vrea să-i dai culoare.
Vei găsi aici TOT ce ai nevoie - pensule, vopsele, ustensile - plus îndrumarea unei creatoare minunate a cărei imaginație debordantă o face sa vrea să "dea culoare lumii"!
Pentru că vechi nu înseamnă "învechit" ci prețios vino să dai culoare lumii alături de noi la COFFICE ( Str. General Dragalina nr. 91)
pe 5.09
POFTĂ DE JOACĂ
Ești pasionat de jocuri de societate (boardgames)?
Vino Duminică 5 septembrie la COFFICE, Strada General Dragalina, nr 91, între orele 13:00 și 21:00 și AI DE UNDE ALEGE!
Nimic nu se compară cu o zi de boardgames la terasă sau în casă la căldurică sau la aer condiționat! La COFFICE poți alege! Vei gasi boardgames pentru toate gusturile! Și dacă vrei să experimentezi un joc nou, vei găsi și un îndrumător care să-ți explice regulile astfel încât tu să te poți bucura doar de joacă!
Alege un joc cunoscut CATAN, MONOPOLY, SCRABBLE, DIXIT, PANDEMIC, RISK sau un joc nou pe care nu l-ai mai jucat NUME DE COD, SABOTEUR, CLUEDO, BANG!, TICKET TO RIDE, EXIT, GAME OF THRONES și multe altele și împartășește-ți bucuria cu prietenii, la COFFICE găsești întotdeauna jocurile tale preferate și ambianța propice pentru distracție și relaxare.
COFFICE p(l)ay for time!