Concert caritabil | PROCONSUL


Data și ora:
Gazdă:

Strada Târgului 26, Craiova 200632, Romania
Organizator:

Despre

Alege să fii bun și ajută-ne să le readucem copilăria. În pragul sărbătorilor de iarnă, Asociația Medici pentru Viața Copiilor și Media10 vă invită la un eveniment caritabil ce poate schimba destine. Am pregătit pentru voi un concert de suflet susținut de trupa Proconsul, dar și un program cu multe surprize, dans, tombole și copii magici.

De ce organizăm acest eveniment caritabil?

☑️Ne dorim achiziționarea unui aparat EKG, extrem de necesar în Clinica de Neonatologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova, pentru diagnosticarea afecțiunilor inimii la copiii cei mai mici, născuți prematur și nu numai. Spitalul nu dispune în acest moment de un electrocardiograf pentru diagnosticul precoce al bolilor inimii la copiii de 0-1 an.

☑️Ne dorim, de asemenea, să îi putem oferi lui Bogdan, un băiat de 15 ani din localitatea Giurgița, care suferă de o boală rară, incurabilă- Distrofie Musculară Duchenne, un cărucior electric. Fără acest cărucior Bogdan nu se poate deplasa, fiind imobilizat la pat.

☑️Iar cea de-a treia dorință, pe care o putem îndeplini tot cu ajutorul vostru, este să oferim cadouri copiilor care rămân internați în spital, în seara de Crăciun.

❤️Nu există bucurie mai mare decât aceea de a dărui! Gestul tău mic poate să aducă o mare fericire și chiar să salveze vieți.

Evenimet organizat de ASOCIATIA MEDICI PENTRU VIATA COPIILOR si MEDIA 10.
📅 12 decembrie, ora 19:00.
📍Locație: CENTRUL MULTIFUNCȚIONAL
📌Preț bilet: 100 lei.
☎️Info&rezervări: 0722 505 893