Cu sărbătorile pascale în suflet


Data și ora:
Gazdă:

Casa Chirchiubeșa Palada, Strada Alexandru Macedonski 28, Craiova 200383, România

Despre

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj, sub patronajul Consiliului Județean Dolj, și Asociația Seniori Art Craiova readuc pe simezele Galeriilor „Cromatic“ expozițiile de artă plastică.

Expoziția, „Cu sărbătorile pascale în suflet“, va fi deschisă marți, 16 iunie 2020, și cuprinde lucrările prezentate online, în luna aprilie, pe paginile https://www.facebook.com/CJCPCTDj/, www.facebook.com/ccp.dolj și realizate de copiii care au lucrat sub îndrumarea a doi artiști plastici, Mariana Montegaza și Daniel Guță, în cadrul unui curs de pictură pe sticlă, găzduit de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Dolj, în perioada 13 ianuarie  – 1 martie 2020. Acesta este al patrulea curs de inițiere artă găzduit de Galeriile „Cromatic“, din cele șase realizate în cadrul proiectului program „Să trăim frumos într-un mediu sănătos“.

Expoziţia va rămâne deschisă la Galeriile „Cromatic“  până marți, 30 iunie 2020. Intrarea este liberă, iar accesul este permis în grupuri de maximum 4 persoane, cu obligativitatea purtării măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata vizitei, în intervalul orar 09:00 – 16:00, de luni până vineri.