Dine-In Cinema: Joker (2019)


Data și ora:
Gazdă:

DN6, Malu Mare, Romania, 207365
Organizator:

Despre

Joi, 20 August, începând cu ora 20:30, Joker jucat de Joaquin Phoenix se proiecteaza la Chicago Pub and Other Social Events cu volumul dat tare pe marginea piscinei!

Experimentează Dine-In Cinema, o altfel de seară la Chicago Pub and Other Social Events, într-un mediu relaxant, unde poți vedea un film bun, servi cina în aer liber, alături de prieteni și un vin bun.

Inspire Cinema, aduce filmele în aer liber la calitatea unei săli de cinematograf, pe marginea piscinei.

Bilete sunt puse spre vânzare online accesând https://www.inspirecinema.ro/ sau de la Chicago Pub and Other Social Events de Miercuri până Duminica 10:00 - 18:00.

Biletul este în valoare de 80 lei si reprezintă intrarea pentru 4 persoane, pentru o masă cu 4 locuri.

Film: Joker (2019)

Regia: Todd Pihillips
Cu: Robert De Niro, Joaquin Phoenix, Marc Maron, Zazie Beetz
Gen: Crima, Drama, Thriller

Filmul își concentrează acțiunea originală și nemaivăzută până acum pe marile ecrane în jurul unuia dintre cele mai controversate personaje negative din universul DC. Cu o viziune amplă și complexă, Phillips explorează traiectoria lui Arthur Fleck (Phoenix), un individ ignorat de societate, cu o personalitate imprevizibilă și fascinantă, care nu poate fi inclus în niciun stereotip. Ce se obține este un studiu de personaj disprețuit de societate care devine nu doar un sumbru caz social; ci și o poveste moralizatoare.
Robert de Niro apare în rolul unei gazde de talk-show care îl face pe Joker să își piardă mințile. În King of Comedy, personajul lui De Niro, comediant ratat, răpea pe un moderator de succes, dar de data aceasta rolurile se vor inversa: De Niro va fi moderatorul plin de el.

Trailer: https://www.cinemagia.ro/trailer/joker-21585/

In cazul in care conditiile metereologice nu ne sunt favorabile, evenimentul se va amana. Rezervarile achizitionate pot fi folosite pentru alta seara sau se vor returna banii achitați.

Ne vedem la Dine-In Cinema pe marginea piscinei Chicago Pub and Other Social Events alaturi de Inspire Cinema.
Str. Henry Ford, 48