Dine-In Cinema: The Grand Challenge Le Mans 66 (2019)


Data și ora:
Gazdă:

DN6, Malu Mare, Romania, 207365
Organizator:

Despre

Joi, 06 August, incepând cu ora 20:30, motoarele sunt turate la maximum la The Grand Challenge Le Mans 66 cu Matt Damon si Christian Bale, cu volumul tare pe marginea piscinei!

Experimentează Dine-In Cinema, o altfel de seară la Chicago Pub and Other Social Events, într-un mediu relaxant, unde poți vedea un film bun, servi cina în aer liber, alături de prieteni și un vin bun.

Inspire Cinema, aduce filmele în aer liber la calitatea unei săli de cinematograf, pe marginea piscinei.

Bilete sunt puse spre vânzare online accesând https://www.inspirecinema.ro/ sau de la Chicago Pub and Other Social Events de Miercuri până Duminica 10:00 - 18:00.

Biletul este în valoare de 80 lei si reprezintă intrarea pentru 4 persoane, pentru o masă cu 4 locuri.

Film: The Grand Challenge Le Mans 66 (2019)

Regia: James Mangold
Cu: Matt Damon, Christian Bale
Gen: Acțiune, Biografic, Drama, Sport

Câștigătorii premiului Oscar, Matt Damon și Christian Bale sunt protagoniștii filmului Marea provocare: Le Mans ’66. Filmul este bazat după o poveste adevărată, inspirată din viața lui Carroll Shelby (Damon), un designer revoluționar al industriei americane de mașini și a neînfricatului șofer britanic Ken Miles (Bale). Ei s-au luptat cu birocrația corporatistă, cu legile fizicii, cât și cu propri demoni pentru a putea construi o mașină de curse revoluționară pentru compania Ford Motor Company. Astfel, au reușit să detroneze titlul deținut de Enzo Ferrari în cadrul cursei de 24 de ore din Franța din 1966, pe pista Le Mans.

Trailer: https://www.cinemagia.ro/trailer/the-grand-challenge-le-mans-66-21673/

In cazul in care conditiile metereologice nu ne sunt favorabile, evenimentul se va amana. Rezervarile achizitionate pot fi folosite pentru alta seara sau se vor returna banii achitați.

Ne vedem la Dine-In Cinema pe marginea piscinei Chicago Pub and Other Social Events alaturi de Inspire Cinema.
Str. Henry Ford, 48