Dine-In Cinema: The Mule (2018)


Data și ora:
Gazdă:

DN6, Malu Mare, Romania, 207365
Organizator:

Despre

Joi, 03 Septembrie, începând cu ora 20:30, The Mule al lui si cu Clint Eastwood se proiectează la Chicago Pub and Other Social Events impreună cu Inspire Cinema.
Experimentează Dine-In Cinema, o altfel de seară la Chicago Pub and Other Social Events, într-un mediu relaxant, unde poți vedea un film bun, servi cina în aer liber, alături de prieteni și un vin bun.
Inspire Cinema, aduce filmele în aer liber la calitatea unei săli de cinematograf, pe marginea piscinei.
Bilete sunt puse spre vânzare online accesând https://www.inspirecinema.ro/ sau de la Chicago Pub and Other Social Events de Miercuri până Duminica 10:00 - 18:00.
Biletul este în valoare de 80 lei si reprezintă intrarea pentru 4 persoane, pentru o masă cu 4 locuri.
Film: The Mule (2018)
Regia: Clint Eastwood
Cu: Bradley Cooper, Clint Eastwood, Taissa Farmiga, Cesar De León
Gen: Crima, Dramă, Mister, Thriller
Earl Stone (Eastwood) este un veteran de 80 de ani alienat şi ajuns în pragul falimentului, pe punctul de a-şi închide afacerea, în momentul în care i se oferă oportunitatea de a câştiga bani doar pentru a conduce dintr-o locaţie în alta. Fără să realizeze în ce se bagă, Earl descoperă prea târziu că tocmai a devenit curier pentru un cartel mexican care se ocupă cu traficul de droguri. Însă îşi face treaba atât de bine, încât este promovat la lucru în echipă alături de un traficant.
Inevitabilul se produce şi Earl intră sub lupa inspectorului anti-drog Colin Bates, în timp ce greşelile trecutui îl prind din urmă şi îi complică şi mai tare existenţa. „Curierul Traficanţilor” îl aduce pe Clint Eastwood pentru prima data atât în faţa cât şi în spatele camerei de filmat după mult apreciatul „Gran Torino” lansat în 2009.
In cazul in care conditiile metereologice nu ne sunt favorabile, evenimentul se va amana. Rezervarile achizitionate pot fi folosite pentru alta seara sau se vor returna banii achitați.
Ne vedem la Dine-In Cinema pe marginea piscinei Chicago Pub and Other Social Events alaturi de Inspire Cinema.
Str. Henry Ford, 48