● Face to face ● Monica Ardeleanu și Adrian Andone ● Grădina TNC


Data și ora:
Gazdă:

Strada Alexandru Ioan Cuza 11, Craiova 200585, Romania

Despre

Stagiunea Estivală în  Grădina TNC 

𝐅𝐀𝐂𝐄 𝐓𝐎 𝐅𝐀𝐂𝐄 de Peter Quilter este o comedie spumoasă, plină de culoare, fermecătoare, cu schimbări rapide de stări și situații.
Actorii Monica Ardeleanu și Adrian Andone vă propun trei cupluri, trei povești de dragoste, trei situații de viață total diferite.
În prima scenă, Jonathan și Wendy își dau întâlnire pe nevăzute și speră ca măcar de data asta lucrurile să decurgă bine. În a doua scenă, Angela urmează să se căsătorească, iar Toby prietenul ei de o viață, o tachinează dorind ce e mai bun pentru ea. În ultima scenă, Giuliana și Bobby, deși încă se iubesc, decid să divorțeze, cu toate încurcăturile și răsturnările de situație care derivă din această decizie.

Autorul acestei comedii excepționale este 𝐏𝐞𝐭𝐞𝐫 𝐐𝐮𝐢𝐥𝐭𝐞𝐫, unul dintre dramaturgii britanici foarte apreciați, piesele sale fiind jucate în teatre importante din întreaga lume, de la show-uri pe Broadway, până la spectacole pe scenele din Londra.

𝐅𝐀𝐂𝐄 𝐓𝐎 𝐅𝐀𝐂𝐄 este un spectacol aparent simplu, dar foarte solicitant și ofertant pentru cei doi actori care interpretează cu vitalitate, farmec și umor cele șase personaje ale piesei. O joacă plină de haz, o redare amuzantă a dragostei, a relațiilor moderne într-o reprezentație plină de umor.

𝐅𝐀𝐂𝐄 𝐓𝐎 𝐅𝐀𝐂𝐄
de Peter Quilter
regia: Adrian Andone
scenografia: Lia Dogaru
scenariul, traducerea și adapatarea: Monica Ardeleanu
Distribuția:
Monica Ardeleanu
Adrian Andone

 Prețul biletelor este 45 lei (15 lei redus pentru elevi / studenți / seniori) la Agenția teatrală, și 44 lei pe platforma online.
 Bilete online:
 9 septembrie: https://ebilet.tncms.ro/ebilet/Spectacol/Edit/941
Agenția teatrală:
Strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 11, în clădirea teatrului
Telefon: 0251.413.677

Gradina TNC este situată între Teatrul Național „Marin Sorescu” și Universitatea din Craiova