● FACE TO FACE ● regia Adrian Andone ●


Data și ora:
Gazdă:

Strada Alexandru Ioan Cuza 11, Craiova 200585, Romania

Despre

𝐅𝐀𝐂𝐄 𝐓𝐎 𝐅𝐀𝐂𝐄 𝑑𝑒 𝑃𝑒𝑡𝑒𝑟 𝑄𝑢𝑖𝑙𝑡𝑒𝑟 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑜 𝑐𝑜𝑚𝑒𝑑𝑖𝑒 𝑠𝑝𝑢𝑚𝑜𝑎𝑠𝑎̆, 𝑝𝑙𝑖𝑛𝑎̆ 𝑑𝑒 𝑐𝑢𝑙𝑜𝑎𝑟𝑒, 𝑓𝑒𝑟𝑚𝑒𝑐𝑎̆𝑡𝑜𝑎𝑟𝑒, 𝑐𝑢 𝑠𝑐ℎ𝑖𝑚𝑏𝑎̆𝑟𝑖 𝑟𝑎𝑝𝑖𝑑𝑒 𝑑𝑒 𝑠𝑡𝑎̆𝑟𝑖 𝑠̦𝑖 𝑠𝑖𝑡𝑢𝑎𝑡̦𝑖𝑖.
Actorii Monica Ardeleanu și Adrian Andone vă propun trei cupluri, trei povești de dragoste, trei situații de viață total diferite.
În prima scenă, Jonathan și Wendy își dau întâlnire pe nevăzute și speră ca măcar de data asta lucrurile să decurgă bine.
În a doua scenă, Angela urmează să se căsătorească, iar Toby prietenul ei de o viață, o tachinează dorind ce e mai bun pentru ea.
În ultima scenă, Giuliana și Bobby, deși încă se iubesc, decid să divorțeze, cu toate încurcăturile și răsturnările de situație care derivă din această decizie.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Autorul acestei comedii excepționale este 𝐏𝐞𝐭𝐞𝐫 𝐐𝐮𝐢𝐥𝐭𝐞𝐫, unul dintre dramaturgii britanici foarte apreciați, piesele sale fiind jucate în teatre importante din întreaga lume, de la show-uri pe Broadway, până la spectacole pe scenele din Londra.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
𝐅𝐀𝐂𝐄 𝐓𝐎 𝐅𝐀𝐂𝐄 este un spectacol aparent simplu, dar foarte solicitant și ofertant pentru cei doi actori care interpretează cu vitalitate, farmec și umor cele șase personaje ale piesei. O joacă plină de haz, o redare amuzantă a dragostei, a relațiilor moderne într-o reprezentație plină de umor.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
𝐅𝐀𝐂𝐄 𝐓𝐎 𝐅𝐀𝐂𝐄
de Peter Quilter
Regia: Adrian Andone
Scenografia: Lia Dogaru
Scenariul, traducerea și adaptarea: Monica Ardeleanu
Cu: Monica Ardeleanu și Adrian Andone
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
 Prețul biletelor este 45 lei (25 lei redus pentru elevi / studenți / seniori) la Agenția teatrală, și 44 lei pe platforma online.

 Bilete:
- online, pe https://ebilet.tncms.ro/ebilet/
- Agenția teatrală:
Strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 11, în clădirea teatrului
 Telefon: 0251.413.677