Festivalul Şanselor Tale


Data și ora:
Gazdă:

str. Traian Demetrescu nr. 31, Craiova, Romania, 200395

Despre

Sub egida Primăriei Municipiului Craiova și a Consiliului Local Municipal, Casa de Cultură „Traian Demetrescu” organizează, în perioada 18-22 noiembrie 2019, Săptămâna Educației Permanente – Festivalul Șanselor Tale, ediția a XX-a, care va promova, timp de o cinci zile, educația formală și non-formală, prin conferințe, mese rotunde, târguri ale ofertei educaționale și locurilor de muncă, cursuri experimentale, birouri de ghidare și consiliere, concerte, spectacole, expoziții, concursuri, seminarii referitoare la ofertele educaționale, legislația României și cea a Uniunii Europene, aspecte privind sursele de finanțare europene, spectacole de teatru, dans, muzică, expoziții de pictură, fotografie, sculptură, workshop-uri etc., care pot fi organizate în spații convenționale sau neconvenționale.
Evenimentul este brand prin decizia nr. 244136 emisă de Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) și înregistrată cu nr. 1045939/19/09/2007, iar promotor la nivel național este Asociația „Euroed”.
Sloganul Festivalului din acest an este „Împreună vom reuși!”
Scopul Festivalului este acela de a promova și implementa conceptul oficial de “învățare pe tot parcursul vieții”.
Evenimentul își propune promovarea unui parteneriat activ între furnizorii de diverse servicii educaționale din aria guvernamentală și nonguvernamentală.

https://www.tradem.ro/event/saptamana-educatiei-permanente-festivalul-sanselor-tale-editia-a-xx-a-noiembrie-2019/