Film în aer liber: Kaufland Craiovița


Data și ora:
Gazdă:
Bulevardul Tineretului 18C, Craiova 200260, Romania
Organizator:

Despre

Vă așteptăm marți, 13 august, la o seară de film în aer liber în parcarea magazinului Kaufland Craiova (Str. Tineretului 18C), de la ora 21:00. Vom proiecta "Berzele", una dintre cele mai îndrăgite animații din ultimii ani: Intrarea este liberă. Animația va fi dublată în limba română.

Animația "Berzele" / "Storks" este o comedie și spune povestea unor berze care s-au reprofilat: acum nu mai expediază bebeluși, doar pachete. O nouă comandă pentru un bebeluș le dă peste cap întreaga strategie și e nevoie de cea mai competentă barză-curier pentru a găsi o soluție.

Proiecție organizată cu sprijinul Kaufland Romania.
#Implicareafacediferenta

Cinemobilul- Caravana Cinematografică este un proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional, organizat cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei (CNC).
#CaravanaCinemobilul

Parteneri media: Radio România Cultural, Hotnews, Agerpres, Cinemagia, IQAds.

****
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.