FINAL FOUR CUPA ROMÂNIEI - BASCHET MASCULIN, CRAIOVA


Data și ora:
Gazdă:

Bulevardul Știrbei Vodă 32, Craiova, Romania

Despre

𝐂𝐫𝐚𝐢𝐨𝐯𝐚 este gazda din acest an a Final 4-ului Cupei României la baschet masculin. 𝐒𝐂𝐌 𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐂𝐫𝐚𝐢𝐨𝐯𝐚, 𝐔-𝐁𝐓 𝐂𝐥𝐮𝐣 𝐍𝐚𝐩𝐨𝐜𝐚, 𝐂𝐒𝐎 𝐕𝐨𝐥𝐮𝐧𝐭𝐚𝐫𝐢 ș𝐢 𝐂𝐒𝐌 𝐆𝐚𝐥𝐚𝐭𝐢 sunt echipele care se vor bate pentru trofeul pus în joc.

Biletele sunt puse în vânzare și se găsesc la Sala Polivalentă. 10 lei costă un tichet de acces pentru fiecare meci în parte.

Vă reamintim că accesul publicului este permis în proporție de 𝟑𝟎% din capacitatea Sălii Polivalente, așa cum prevăd normele în vigoare din acest moment.

Condiții de acces:
- persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
- persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV- 2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore
- persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății.
 
15 februarie, Semifinale:
- Ora 17:00  CSO Voluntari - U-BT Cluj-Napoca
- Ora 20:00  𝐒𝐂𝐌 𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐂𝐫𝐚𝐢𝐨𝐯𝐚 - CSM Galați
 17 februarie, Finala
- Ora 19:00