Freaks Christmas Story - editia a III - a


Data și ora:
Gazdă:

Strada Eugeniu Carada 10, Craiova 200390, Romania
Organizator:

Despre

Freaks Christmas Story - editia a III - a
Freaks Dance Company si Cercul de Dans al Casei de Cultura a Studentilor din Craiova organizeaza in perioada 21-22 decembrie 2020 a treia editie a spectacolului de dans "Freaks Christmas Story".
Un spectacol de dans creat de campioni pentru campioni, un show de calitate si profesionalism dedicat publicului craiovean cu ocazia sarbatorilor de iarna.
Avand in vedere contextul actual, situatia dificila in care ne aflam, grupele de dans vor participa la ore diferite la spectacol, avandu-se in vedere toate masurile impuse de legislatia in vigoare pentru limitarea raspandirii noului virus, reusind astfel sa ne putem bucura de atmosfera sarbatorilor de iarna si de sosirea lui Mos Craciun.
In sala de spectacol vor putea participa doar parintii copiilor, iar in Ajunul Craciunului, pe 24 decembrie, incepand cu ora 20.30, va invitam sa urmariti in premiera pe pagina noastra de Facebook, povestea noastra de Craciun a acestei editii - Freaks Christmas Story
Evenimentul va avea scop caritabil!
Participantii la eveniment vor putea dona hainute si jucarii care vor fi impartite copiilor nevoiasi din judetul Dolj in data de 23 decembrie 2020.
Parteneri:
 Cofetaria Parc