GALA TNC 2019- ediție caritabilă


Data și ora:
Gazdă:

Strada Alexandru Ioan Cuza 11, Craiova 200585, Romania

Despre

Pe 20 decembrie vă așteptăm la cea de-a patra ediție a Galei TNC, și prima cu scop caritabil, realizată de Teatrul Național "Marin Sorescu" și Asociația "Life is better with friends".

Începând cu ora 19:00, în foaierul teatrului ne întâlnim cu artiștii, spectatorii și prietenii teatrului pentru a petrece o seară în care ne vom aminti cele mai importante evenimente din Stagiunea 18/19, împreună cu invitații speciali ai acestei ediții: trupa No Antidote, Dj Giuliano, Rozalia Pataki și Perfectly Simple.

Cel mai important lucru însă, pentru care ne vom întâlni, este viitorul lui Ovidiu (9 ani) și al lui Lucian (5 ani).

Ovidiu si Lucian sunt doi frați care în mai puțin de două luni au rămas fără părinți. Mama a decedat după o operație pe creier, iar tatăl, nefăcând față tragediei, a ales să-și pună capăt zilelor.
Astăzi cei doi băieți sunt crescuți de bunica din partea mamei. Trauma a fost resimțită din plin de către cei mici, având repercusiuni majore psihice, dar și fizice, amândoi fiind acum supraponderali.
Ovidiu este diagnosticat cu hipospadas median, dar medicul nu poate interveni chirurgical până când acesta nu scapă de o parte din kilograme. Copiii au nevoie de psihoterapie și de nutriționist, ca Ovidiu să poată beneficia de operație.

O parte din banii donați de către public la Gala TNC 2019 vor merge către ei iar restul către activitățile curente ale Asociației "Life is better with friends".
-----------------------------
Participarea la eveniment se face în baza unei donații, în valoare de minim 100 de lei.

*Invitațiile de participare vor fi disponibile la Agenția teatrală, începând de marți, 3 decembrie 2019.

**Numărul de locuri este limitat la 300.
-----------------------------
Asociația "Life is better with friends" își aduce aportul pentru o comunitate responsabilă și stabilă din 2017.

Membrii asociației ajută copii dezavantajati să se simtă incluși în comunitate și să aibă acces la educație sau la consiliere, beneficiind de tot sprijinul acestora pentru a se integra.

În prezent, 18 familii, în grija cărora se află 53 de copii, din Craiova, Mofleni, Vulpeni, Predești, Pielești, Draănic, Pietroaia și Cetate, beneficiază de tot sprijinul asociației LBWF pentru a se integra.