●Gândește-te la Africa● regia Alexandru Boureanu | PREMIERĂ |


Data și ora:
Gazdă:

Strada Alexandru Ioan Cuza 11, Craiova 200585, Romania

Despre

𝔾â𝕟𝕕𝕖ș𝕥𝕖-𝕥𝕖 𝕝𝕒 𝔸𝕗𝕣𝕚𝕔𝕒
De Gordon Dryland
Regia: Alexandru Boureanu
Adaptare scenică text și mișcare scenică: Raluca Păun
Scenografie: Vanessa Beca
Asistență regie: Nicolae Vicol și Cătălina Vînătoru
Distribuția: Mirela Cioabă - SOCIETAR DE ONOARE al Teatrului Național "Marin Sorescu", Nicolae Poghirc- SOCIETAR al Teatrului Național "Marin Sorescu", Costinela Ungureanu, Claudiu Mihail și Raluca Păun.

Sinopsis
În timp ce de mai bine de patruzeci de ani Amélia și fiul ei mai mare Arthur au trăit în propriul lor univers, intruziunea gemenilor destabilizează echilibrul familiei. Această dublă vizită neobișnuită – gemenii venind, de regulă, separat – reușește să stârnească suspiciunile mamei, care bănuiește că trebuie să existe un interes la mijloc. Își exprimă această îngrijorare fără ca fiul cel mare să îi dea prea mare atenție.
Gordon Dryland
Autor de romane, scenarii de film si televiziune, Gordon Dryland este autorul textului acestei piese de teatru-a treia în palmaresul său- a cărei punere in scenă a avut loc în premieră, în 1984, în Franța sub bagheta regizorală a lui Jean-Pierre Grandval.

Prețul biletelor este 45; 35; 25 lei (15 lei redus pentru elevi / studenți / seniori) la Agenția teatrală, și 44; 34; 24 lei pe platforma online. https://ebilet.tncms.ro/ebilet

Rezervare la numarul de telefon 0251413677 (Agenția teatrală).

Contact Agenția teatrală:
Strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 11, în clădirea teatrului
Telefon: 0251.413.677