Horatiu Malaele: Sunt Un Orb | Cafe-Teatru Play


Data și ora:
Gazd─â:

Strada Iancu Jianu 6, Craiova 200142, Romania
Organizator:

Despre

Horatiu Malaele: Sunt Un Orb | Cafe-Teatru Play
[­čôŹ] Craiova
[­čŚô] Duminica, 03 Noiembrie 2019, orele 20:00
[­čĆĘ] Cafe-Teatru Play
[­čĺ░] Pre╚Ť bilet: 75 lei
Biletele se g─âsesc la Cafe-Teatru Play, Strada Iancu Jianu, nr.6.
Informatii si rezervari: Ôťć 0722 217 866

Farseur din voca╚Ťie, cu ╚Öarm, inteligen╚Ť─â ╚Öi umor, Hora╚Ťiu M─âl─âele va face o noua demonstra╚Ťie de virtuozitate ├«ntr-o edi╚Ťie special─â a spectacolului ÔÇ×Sunt un orbÔÇŁ, varianta cu multe ÔÇťlovituri de teatruÔÇŁ, a╚Öa cum trebuie s─â fie un bun show de improviza╚Ťie.
Probabil cel mai bun produs al teatrului rom├ónesc din ultimii 20 de ani ÔÇô a╚Öa cum ├«l descrie Ion Caramitru, Hora╚Ťiu M─âl─âele este ├«ntr-o perpetu─â c─âutare ╚Öi de aceea niciuna dintre apari╚Ťiile sale pe scen─â nu este similar─â cu precedenta. Pentru aceast─â variant─â a spectacolului ÔÇťSunt un OrbÔÇŁ, maestrul trasului pe sfoar─â, al ironiei ╚Öi al hazului ascu╚Ťit ├«╚Öi ia ca aliat fie umorul irezistibil al insinuantului Brumaru, fie ├«n╚Ťelesurile subtile ale lui Marin Sorescu sau vibra╚Ťiile delicate ale boemului Nichita. Acestea sunt doar c├óteva dintre promisiunile unui spectacol de gal─â, ├«n cursul c─âruia poeti at├ót de diferi╚Ťi ca stil sau g├óndire, vor fi deslu╚Öi╚Ťi, cu naturale╚Ťe ╚Öi ├«n cheie proprie, de geniul comic Hora╚Ťiu M─âl─âele.
Convins ca rasul va mantui, spectacolul "sunt un orb" cuprinde cateva poezii de mare calitate, dar si proza scurta. "Sunt mai multe elemente care formeaza acest spectacol, in care este vorba despre mine, dar este vorba si despre dumneavoastraÔÇť, spune Horatiu M─âl─âlele.
Nu lipsesc, evident, nici momentele de improvizatie, pline de umor, cele care fac, de obicei, deliciul reprezentatiilor sale.Artistul isi provoaca spectatorii cu umor si sinceritate intr-un recital de neegalat, cu avertismentul: ÔÇ×pericol de ras in hohote