Hotel California


Data și ora:
Gazdă:

Strada Eugeniu Carada 10, Craiova 200390, Romania

Despre

Comedia muzicală “HOTEL CALIFORNIA” va veni in PREMIERA la Casa de Cultua a Studentilor din Craiova pe 16 Noiembrie 2019 de la ora 19,00 .

Theater du Soleil vă prezintă în premieră în România comedia muzicală LIVE „Hotel California” de Neil Simon.
„Hotel California” este o adaptare de Zully Mustafa, pusă în scenă de echipa Theater du Soleil Entertainment inpreună cu o echipă de actori cunoscuţi şi talentați, care doresc să vă scape de griji și să vă transpună într-o lume plină de râsete, voie bună, multă muzică și dans. În rolurile principale îi veți putea aplauda pe: Ana-Maria Calita, Emil Mitrache (Americanu), Daniela Olos si George Vasile.
Cele două acte pe care vi le-am pregătit “Vizitatorii din Philadelphia“ şi “ Vizitatorii din Londra” vă vor purta in doua situaţi pline de haz total diferite, intâlnite foarte des in zilele noastre . Doua cupluri total diferite dar in acelaş timp o intamplare haioasa îi aduce inpreună la aceiaş masa la final.

Scenariu Zully Mustafa
Coregrafia şi mişcarea Momo Sanno.
Cele două voci deosebite ale echipei noastre: Alexa Vangu (Lexa) si Alexandra Penciu vă vor încânta cu melodii LIVE din repertoriul internațional.
Pentru a descoperi întreaga poveste și pentru a ne bine dispune împreună, vă invităm la un show grandios, o comedie musicala de excepţie.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - partener Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si Statiile de Plata SelfPay din toata tara.