Iarna ca o sărbătoare


Data și ora:
Gazdă:

Casa Chirchiubeșa Palada, Strada Alexandru Macedonski 28, Craiova 200383, România

Despre

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj vernisează, marți, 15 decembrie, expoziția „Iarna ca o sărbătoare“, în Galeriile „Cromatic“. Expoziția îmbină armonios candoarea picturilor realizate de copii și măiestria cusăturilor pe etamină ce poartă semnătura Marinelei Carauleanu – Dobra (referent la Casa de Cultură a Municipiului Calafat și coord. al Muzeului Satului Calafat).

Expoziția „Iarna ca o sărbătoare“ este organizată de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Dolj, în parteneriat cu Casa de Cultură a Municipiului Calafat, Muzeul Satului Calafat, Școala Gimnazială „Constantin Gerotă“ (prof. coord. Adina Duță),  Liceul „Independența“ Calafat (prof. coord. Adina Duță), Clubul Copiilor Calafat (prof. coord. Sorina Dumitrașcu).

Expoziția va fi deschisă în perioada  15 – 27 decembrie 2020. Intrarea este liberă, iar accesul este permis în grupuri de maximum 4 persoane, cu obligativitatea purtării măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata vizitei, în intervalul orar 09:00 – 16:00, de luni până vineri.