MARIO POPESCU - UNFOLDING TIME - the end is the beginning is the end


Data și ora:
Gazdă:

Strada General Dragalina 91, Craiova 200536, România
Organizator:

Despre

Timpul este magic!
Vineri 3 septembrie Mister Magic – Mario Popescu ne va purta într-o călătorie în timp înapoi în lumea magiei!!!
Se spune că magia există doar atunci când crezi cu adevărat în ea. Magicianul este cel care trebuie să creadă, să fie atât de convins încât să determine audiența să creadă în puterea imposibilului.
Spectacolul iese în evidență prin naturalețe și creativitate.Prezentarea originală te face să traiești un sentiment unic, acela că ceea ce pare imposibil, devine real.
La terasa Coffice, Mr. Magic sparge toate barierele, performând iluzionismul său chiar lângă tine, printre mese, nu undeva pe o scenă îndepărtată ci direct cu publicul spectator, făcându-te să crezi cu adevărat în magie!
Și cum la COFFICE doar timpul contează și vrem să-ți oferim o seară cu adevărat magică, vei plăti doar timpul petrecut aici!
Știm că “in altă parte” se practică achitarea biletului de concert, donație sugerată sau “artist fee” la care se adaugă costul consumației pe durata evenimentului…
DaaaR,
Coffice introduce un nou concept în Craiova – evenimentul complet – și cum la Coffice intotdeauna se plateste DOAR timpul, vă invităm să participați la acest eveniment achitând 3 ore la Coffice. Consumația este inclusă, iar accesul la spectacol și “VIP pass”-ul  -GRATUITE
3 ore la Coffice: 36 lei – asigură accesul în locație de la ora 19:00 la ora 22:00 , consumație inclusă, vizionarea reprezentației și posibilitatea de a cunoaște artistul!
SPECTACOLUL se va desfășura între ora 20:00 și 21: 00
Timpul până în ora 19:00 și după ora 22:00 se achită separat.
Sosirea la locație cu întarziere după ora 19:00 nu prelungește timpul de acces peste ora 22:00.
3 Septembrie 2021 COFFICE str General Dragalina nr 91 ora 1900 -2200
Rezervari si detalii la 0787800233