Metal Bunker IX - Goat Semen // SPP // Fuck you! Dracu


Data și ora:
Gazdă:

Strada Eugeniu Carada 10, Craiova 200390, Romania
Organizator:

Despre

Metal Bunker nu este doar un festival, ci și o mișcare pornită din inițiativa publică în cadrul comunităților metal și punk din Craiova, cu scopul simplu de a conecta orașul la scenele metal și punk din țară și din lume.

Pentru a 9a editie a Metal Bunker am facut cateva piruete prin continuumul spatiu-timp si ne-am intors cu pachetul asta:

Goat Semen e trupa tipica de death black blasfemic din America de Sud. Ca orice war metal bine pus la punct, te trece prin toate stilurile, de la heavy metal traditional si thrash de pe la cca 83-84, pana la ce faceau Sarcofago si Blasphemy prin 89. Cu toate ca nu au decat un singur album de studio, peruanii se lauda cu o colectie sanatoasa de demouri dar si de splituri alaturi de tovarasi de nadejde ca Anal Vomit, Sabbat, Krieg sau Nazxul. Acum si la Craiova.

https://www.youtube.com/watch?v=Flwc08eUa9k

SPP e o trupa din viitor si, deci habar nu avem ce canta dar ne putem minuna ca Nostradamus: vai, ce show grozav au facut SPP peste 3 luni!

https://www.youtube.com/watch?v=2FqnJbMuvOg

Fuck You! Dracu se intoarce sau razbunarea lui FY!D, se va petrece tot cu ocazia celei de a 9a editii a Metal Bunker, pentru ca la Craiova nu se poate fara punk.

https://www.youtube.com/watch?v=LnQoNcdei_k

Detalii despre bilete dar si alte informatii de interes general, in curand!