Nu regret nimic, regia Eugen Gyemant


Data și ora:
Gazdă:

Calea București 56, Craiova 200515, Romania

Despre

Stagiunea Colibri.ACTul 4 se deschide în noiembrie cu o premieră a Teatrului ACT București - „Nu regret nimic“, spectacol de Székely Csaba, regia Eugen Gyemant, scenografia Maria Nicola, cu actorii: Irina Antonie, Lucian Iftime, Dan Rădulescu

Spectacolul se adresează unui public de peste 16 ani.
Durata:1 h 30 min (fără pauză)

20 LEI/PERS.: preț unic pentru acest spectacol
Biletele se pot procura de la Agenția Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă între orele 10:00 - 19:00 și duminica în intervalul 10:00 - 13:00.

„Textul lui Székely Csaba este incredibil de viu, îmbibat de umorul negru care a devenit deja un brand personal al dramaturgiei sale. O poveste care amintește de Leon al lui Luc Besson pune față în față personaje pe cât de întunecate, pe atât de pline de o culoare ca de benzi desenate. Pornind de la o temă politică, textul coboară în dedesubturile psihologiei criminale pentru a descoperi povestea torturilor comuniste din perspectiva torționarului.

Spectacolul va combina nostalgia anilor `90 cu universul desenelor animate japoneze pentru a transmite aura de familiaritate și fantastic pe care o exercită asupra noastră ororile despre care știm atât de multe și în același timp, atât de puțin. Dar performanța cea mai mare va fi să facem din niște monștri, ființe tridimensionale pe care să le putem nu doar înțelege, ci poate chiar iubi puțin.”
Eugen Gyemant - regizor
sursa: www.teatrulact.ro