OM LA LUNĂ ▼ LANSAREA NOULUI ALBUM


Data și ora:
Gazdă:

Calea București 139D, Craiova 207450, România
Organizator:

Despre

Și-am ajuns aici.
Lansăm noul album, pe 26 Aug la Play Cafe-Teatru. Hai și tu!

▼Joi, 26 Aug 2021
▼Acces: 19:00. Concert: 20:00
▼Play Cafe-Teatru - open air
 Biletele disponibile prin Eventbook.ro:
 https://bit.ly/oll26Aug-Craiova
▋Prețul unui bilet este de 50 lei.

Pe 26 august, om la lună ajunge pentru prima dată la Craiova, la Cafe-Teatru Play, pentru a prezenta publicului noul album.
„În caz de om la lună, strigați om la lună stânga/dreapta, după caz.” Este manifestul om la lună transpus în albumul de debut și este încheierea unui ciclu pe care mai întâi Doru Pușcașu, cu proiectul său solo, și apoi om la lună – trupa, l-au parcurs în ultimii trei ani. Este strigătul de ajutor dar și de mare bucurie al fiecăruia dintre noi și gândul salvator că nu suntem singuri și că nu va rămâne nimeni în urmă.
Pentru mine om la lună a fost un colac de salvare. A fost inițial strigătul meu și apoi a devenit și strigătul altora. E lucrul care ne leagă definitiv pe unii de alții și vorbește sincer despre tot ceea ce simțim și trăim ca oameni moderni ce suntem: părinți, copii, iubiți, prieteni, fericiți sau nefericiți, plini de frici și incertitudini, mereu în căutarea liniștii și a tihnei, trăind în cicluri de salvatori și salvați, de la caz la caz. Iar “În caz de om la lună” e o promisiune pe care ne-o facem unii altora. Că nu suntem singurii așa și că vom fi mereu acolo unii pentru alții. – Doru Pușcașu, om la lună
Suntem foarte bucuroși că venim pentru prima dată la Craiova unde avem o mulțime de prieteni și suntem convinși că o să trăim împreună o experiență memorabilă. - Doru Pușcașu, om la lună
Despre album:
Albumul „În caz de om la lună, strigați “om la lună stânga/dreapta”, după caz” este un produs independent, a apărut pe 2 iulie și conține 14 piese compuse de la înființarea trupei, cum ar fi: Liniștea, Timp pentru noi, Labirint, Pace și Aripi de liliac, ce au fost în playlisturile radiourilor în ultimii ani, dar și alte cântece foarte așteptate de public.
Albumul este produs de om la lună, înregistrat de Dragoș Strat la Herrstrat Studio și de Vladimir Ivanov la Real Sound & Vision și este masterizat de Tom Leader la Londra. Albumul este disponibil pentru download pe Bandcamp si pentru ascultare pe toate platformele de streaming.
Despre om la lună:
Om la lună a început în mai 2018 ca proiect de rough acoustic poetry al lui Doru Pușcașu, un demers sincer și autentic de poezie cântată, în care chitara sau pianul completau versurile meșteșugite ale lui Doru.
Om la lună a crescut cu fiecare concert, cu fiecare episod de muzică și storytelling, transformând fiecare apariție într-o experiență foarte intimă, memorabilă, ce apropie oamenii într-un mod iremediabil.
Din toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band, cu apariții live tot mai dese și extrem de apreciate.
În primăvara 2020 trupa urma să își lanseze primul album și să plece într-un turneu de promovare, dar a fost nevoită să amâne apariția din cauza debutului pandemiei. Totuși la începutul lunii mai, în perioada de lock down, membrii trupei au locuit timp de 15 zile împreună, timp în care au compus șase cântece despre lucrurile trăite și simțite în acea perioadă, cântece care au format primul material discografic al trupei, EP-ul Dans. Albumul a fost lansat la București în luna iulie, apoi trupa a pornit în primul turneu de promovare din istoria sa, descoperind oameni și locuri noi și devenind în scurt timp foarte iubită pentru mesajul autentic și încărcat de vulnerabilitate și pentru sinceritatea fiecărei apariții.
Om la lună a lansat în iulie 2021 primul album complet - „În caz de om la lună, strigați om la lună stânga/dreapta, după caz.” - urmat de un turneu de promovare, cu concerte în București, Iași, Sibiu, Brașov, Timișoara și Cluj-Napoca, trupa fiind confirmată și la numeroase festivaluri în țară