Optick presents OBSESSION TOUR [at] Zuma Social Club


Data și ora:
Gazdă:

Str. Fratii Buzesti, Nr. 23, Craiova, Romania, 200730
Organizator:

Despre

Optick sarbatoreste 6 ani de emisiune Obsession la Ibiza Global Radio si da startul turneului national incepand cu 1 noiembrie 2019.
Obsession este conform sondajelor, cea mai ascultata emisiune de weekend in Ibiza, Formentera si Mallorca. Fiecare emisiune este dupa difuzare, reascultata si descarcata de pe pagina artistului in medie de 20.000 ori, in fiecare saptamana.
In mediul online, Optick se bucura de aprecierea a peste 115000 de fani pe Facebook, 7000 pe instagram. Pe Soundcloud si Mixcloud este cel mai ascultat dj roman cu peste 6 milioane de play-uri.
Pentru contentul creativ, Optick a fost premiat anul asta la “The Beating Heart Of Music” din Sibiu, cu premiul “Best Social Media”. Optick este genul “The Usual Suspect” pentru petreceri cu adevarat reusite, castigandu-si publicul de-a lungul carierei prin muzica si atitudinea pozitiva, fie ca a fost vorba de eveniment de club, festival sau petreceri private.

Turneul Obsession va fi plin de muzica buna si pozitiva, pentru urechile fine dar si pentru cei care abia au inceput sa guste muzica electronica.

Facebook: https://www.facebook.com/djoptick/
Instagram: https://www.instagram.com/djoptick/
Soundcloud: https://soundcloud.com/djoptick
Mixcloud: https://www.mixcloud.com/djoptick/

-------------------------------------------------------------
*Please pay attention to the house rules.
#DressCode: casual
#Acces: 23:00
#Rsvp: 0770 757 914
#EntryFee: 20 Lei (Boys) / Free (Girls)
---------------------
- We reserve the right to select our clients.
- We do not tolerate inappropriate behavior.
- Acces 18+