Ordinul Negru & Nocturn live in Backstage


Data și ora:
Gazdă:

Craiova, Romania
Organizator:

Despre

Pentru ca avem deja scena si barul pregatite pentru spectacolul de Mos Niculae al ansamblului polivalent de stand-up comedy, balet si metal, Crimena, profitam de mini turneul pe care Ordinul Negru si Nocturn il intreprind in week-endul cu pricina, pentru a le pune o piedica in drumul spre casa.

Ordinul Negru este una dintre cele mai longevive si productive trupe de black metal din tara, cu membri care nu mai au nevoie de nicio prezentare avand in vedere trupele prin care s-au preumblat si dintre care amintim doar Negura Bunget, Argus Megere, Dordeduh si Vokodlok.
La aniversarea celor cincisprezece ani de activitate, Ordinul Negru se prezinta cu nu mai putin de opt albume de studio dar si o colectie bogata de splituri alaturi de diverse alte nume din undergroundul international sau local, asadar asteptam un setlist numai bun de marcat cum se cuvine inceputul iernii.

https://www.youtube.com/watch?v=4awR7vpPXgI

Nu ar trebui sa mire pe nimeni ca Nocturn vine tot din Timisoara, din vremuri chiar mai vechi decat Ordinul Negru, trupa fiind infiintata acum aproape douazeci de ani, timp in care au pus la cale doua albume de studio, acompaniate de doua EPuri, un demo si un split.

https://nocturndominion.bandcamp.com/releases

Biletele vor costa 20 de lei, acestea fiind disponibile doar la intrare.