Radio-PREMIERĂ


Data și ora:
Gazdă:

Strada Alexandru Ioan Cuza 11, Craiova 200585, Romania

Despre

„Vreau să vă aud. Ce-aveți de gând să faceți pentru țara asta. Aici. La Radio. Night Talk. Ultima noastră scăpare. Oamenii nu mai știu să vorbescă unii cu alții.”

RADIO
de Eric Bogosian
traducerea Silvia Năstasie
regia Bobi Pricop
scenografia: Nikola Toromanov
muzică live: Eduard Gabia

Spectacolul „Radio” vorbește despre nevoia fiecăruia dintre noi de a fi vocea lumii sale, de a se povesti, de a conta, de a se face auzit, înțeles, de a comenta starea societății și de a primi validare pentru părerile sale. Folosindu-ne de tehnologia pe care o avem la dispoziție, căutăm să le vorbim celorlalți despre noi, despre fricile, angoasele, curiozitățile, așteptările sau neîmplinirile noastre. Sperând că, la capătul mărturisirilor noastre, se va afla cineva care simte la fel. Iar în America anilor′ 80, în care se petrece acțiunea, radioul era cea mai importantă platformă pentru libertatea de exprimare. Emisiunile TV aveau niște reguli destul de stricte, dar FM-ul putea deveni terenul de joacă al celor mai îndrăznețe și nepopulare opinii, scena pentru cele 15 minute de faimă, comunitatea tuturor celor care voiau să se facă auziți, spațiul sonor în care nimeni nu se simțea singur.

cu: Sorin Leoveanu, Gabriela Baciu, Cepoi Stefan, Constantin Cicort, Iulia Colan, Ramona Drăgulescu, Romanița Ionescu, Geni Macsim, Alina-Carla Mangra, Maceșanu Dragoș Valentin, Catalin-Mihai Miculeasa, Claudiu Mihail, Marian Politic, Tamara Popescu, Angel Rababoc, Vlad Udrescu, Catalin Vieru

Prețul biletelor este 45, 35, 25 lei (15 lei redus pentru elevi/ studenți/ seniori) la Agenția teatrală, și 44, 34, 24 lei pe platforma online.

Contact Agenția teatrală:
Strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 11, în clădirea teatrului
Telefon: 0251.413.677
Program:
Luni-Vineri 11:00-19:00
Sâmbătă-Duminică 12:00-19:00