RETROELECTRO-regia Bogdan Georgescu


Data și ora:
Gazdă:

Strada Alexandru Ioan Cuza 11, Craiova 200585, Romania

Despre

RETROELECTRO
proiect de artă activă

un spectacol de Bogdan Georgescu
scenografia Irina Gîdiuță
spatiu sonor Sever Andrei
asistent regie Cătălin Miculeasa
maestru balet Olguta Ilie

Poeme de - Svetlana Cârstean, Ana Dragu, Teona Galgoțiu, Andra Rotaru, Elena Vlădăreanu

Cu Alex Calangiu, Iulia Colan, George Costea, Ramona Drăgulescu, Ioana Manciu, Claudiu Mihail, Raluca Păun, Costinela Ungureanu, Cătălin Vieru. (în ordinea alfabetică)

foto. Albert Dobrin

Pe data de 9 mai 2018 în toate școlile din județul Bistrița Năsăud – urban și rural – are loc un eveniment festiv care trebuie să se desfășoare între 10.50 și 11.10 dimineața – Careul Festiv pentru sărbătorirea împlinirii a o sută de ani de la moartea poetului național George Coșbuc, originar din județ. Directiva Inspectoratului Școlar pentru organizarea evenimentului vine însoțită de un scenariu detaliat, de nu mai puțin de douăsprezece pagini, propus ca sugestie, însă cu obligativitatea realizării în pauza mare. Între 10.50 și 11.10 dimineața. În pauza mare. RETROELECTRO este tragi-comedia unei comunități sub presiunea autorității și a fricii, în contextul “tendințelor” naționalist-extremiste ce cuprind din ce în ce mai mult Europa de azi, chiar de ziua Europei.

http://tncms.ro/piesa.php?p=152

Prețul biletelor este 45 lei (15 lei redus pentru elevi/ studenți/ seniori) la Agenția teatrală și 44 lei pe platforma online.

Contact Agenția teatrală:
Strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 11, în clădirea teatrului
Telefon: 0251.413.677
Program:
Luni-Vineri 11:00-19:00
Sâmbătă-Duminică 12:00-19:00