Sarbatorim 1 iunie prin dans!

Eveniment pentru copii

Data și ora:
Gazdă:

Calea București 80, Craiova 200440, Romania
Organizator:

Despre

Danseaza cel mai bine! Dau muzica la maxim si nu rateaza nicio ocazie de a se misca in ritmul lor. DA, TOTI COPIII!
Ei bine, acum e momentul lor sa straluceasca! Pentru ca de 1 iunie fiecare copil poate castiga titlul de cel mai bun dansator.

Copiii de toate varstele sunt asteptati la #EPMall de sambata 22 mai si pana luni 31 mai, incepand cu ora 9:00, pentru a isi exersa miscarile de dans la un panou kinectic. Am pregatit pentru ei o super coregrafie. Trebuie doar sa vina cu energie buna si chef de dans! De restul, ne ocupam noi!
Iar de 1 iunie, avem chiar si CONCURS cu PREMII: fiecare dansator care se inscrie in concurs primeste un premiu garantat: o pereche de casti pentru a asculta muzica preferata oriunde si oricand si daca vrea, chiar si inregistrarea cu performanta individuala pe scena magica a campaniei de 1 Iunie de la EP MALL.
Curaj si distractie!
Hai si tu!
 Inscrierea in campanie se poate face exclusiv in zona de activare din cadrul centrului comercial, zilnic in intervalul orar al campaniei.
 Regulamentul poate fi consultat in mod gratuit online pe site-ul centrului comercial sau la promoterii din magazin: http://bit.ly/dans1iunie
Premiile se acorda in limita stocului disponibil.
In zona evenimentului se vor face fotografii ce poti fi folosite in scopuri de marketing. Prin participarea la eveniment sunteti de acord cu cedarea drepturilor pentru aceste fotografii.