Serată literară - poezie și dialog


Data și ora:
Gazdă:

Strada Filantropiei 1, Craiova, România
Organizator:

Despre

Așteptam de ceva timp un moment oportun pentru a aduna într-un cadru restrâns iubitorii de literatură. Și pentru că toamna întotdeauna amplifică trăirile, emoțiile și pofta de lectură, sâmbătă, 19. Septembrie. 2020, începând cu ora 18:00 ne vedem în grădina Bastet pentru o întâlnire aparte.
Este vorba de poeta Lorena Păvălan Stuparu și despre cele două volume de poezii ale sale, recent lansate: “Unde este trecut numele” și “Citește-mi dacă se lasă seara”.
Lorena Stuparu- “o poetă de mare rafinament, dar și de o mare discreție. Ea rămâne o autoare a poeziei “trăite” cu asumarea naivității și a erorii”(Horia Gârbea).
O descriere scurtă care lasă loc de mai multe cuvinte pentru întâlnirea de sâmbătă.
Actorii: Daniela Ionescu și Cătălin Păvălan vor fi prezenți și vor recita câteva poezii din cele două volume, lăsând loc mai apoi unor discuții libere, accesibile oricui, pe tema celor două volume.
Pentru că aici, la Bastet încurajăm și vrem să creăm cât mai mult sentimentul de “acasă”, vă veți putea bucura de o ceșcuță de ceai și prăjiturele din partea casei.
Vă amintim, totuși, de situația actuală în ceea ce privește numărul limitat de locuri și distanțarea și vă recomandăm să vă faceți rezervare.