Târgul de Crăciun Craiova 2020


Data și ora:
Gazdă:

Calea Unirii, Craiova, România

Despre

Târgul de Crăciun Craiova 2020 este organizat de Primăria Craiova și se desfășoară în perioada 28.11.2020 - 03.01.2021.
Locație: Centrul Vechi, Piața Mihai Viteazul, Parcul Nicolae Romanescu.
Târgul de Crăciun Craiova este locul potrivit pentru toți cei care se află în căutarea celor mai frumoase povești de sărbători, cu toată magia ce le înconjoară. Este locul în care găsim cadoul potrivit pentru cei dragi sau locul unde ne redescoperim tradițiile și frumusețile orașului.
În acest an special, mai mult ca oricând, Târgul de Crăciun trebuie să ne ofere, în plus, momentul de siguranță și liniște, de care avem cu toții nevoie în această perioadă de pandemie pe care o traversăm.
Craiova este singurul oraș din țară inclus anul acesta în topul anual al revistei Forbes al celor mai sigure destinații unde sunt organizate târguri de Crăciun în Europa din această iarnă. Iar siguranța și calitatea devin, în acest an, principalele criterii de selecție ale expozanților de la Târgul de Crăciun Craiova 2020.
Vizitatorii vor fi întâmpinați cu o varietate de produse la Târgul de Crăciun Craiova zilnic, între orele 12:00 – 20:00 de luni-joi și între 12:00-22:00 de vineri-duminică.
Purtarea măștii este obligatorie în tot perimetrul târgului, ca și toate măsurile reglementate la nivel național în perioada de pandemie (distanțare, delimitare, termoscanare etc.)