Teatru | Divort in ziua nuntii


Data și ora:
Gazd─â:

Strada Iancu Jianu 6, Craiova 200142, Romania
Organizator:

Despre

Teatru | Divort in ziua nuntii
[­čôŹ] Craiova
[­čŚô] Duminica, 27 Octombrie 2019, orele 20:00
[­čĆĘ] Cafe-Teatru Play
[­čĺ░] Pre╚Ť bilet: 30 lei
Biletele se g─âsesc la Cafe-Teatru Play, Strada Iancu Jianu, nr.6.
Informatii si rezervari: Ôťć 0722 217 866

Alcool, amanta, sau nevasta? Aceasta este intrebarea
Ce poti face cand te culci cu alcoolul in sange si te trezesti cu amanta in pat? Toate astea cu cateva ore inaintea propriei nunti
In prim plan îl avem pe Bill, un tânăr arătos insa nu prea, inteligent insa nu chiar si descurcaret insa nu până la capat, care urmează să se căsătorească cu Rachel, o femeie cu o oarecare pornire psihotico-agresiva dar capabilă de mila, pentru ca altfel altul ii era mirele.
Așadar, cum orice nunta este precedată de o petrecere a burlacilor, Bill impreuna cu Tom, cavalerul de onoare și prietenul său cel mai bun, un tip frumușel si...hormonal, au băut împreună până în momentul în care Tom a dispărut si amintirile au început să devină neclare.
Eh, si aici apare umor alcoolului...dimineata de dupa ├«ncepe cu o durere de cap si o v├ón─âtaie la t├ómpl─â pentru Bill dar ce-i mai rau apare dupa ce iese din baie, pe canapeaua apartamentului nuptial, ├«mbr─âcat─â doar cu o c─âma╚Ö─â b─ârb─âteasc─â o blond─â, o tipa dr─âgu╚Ť─â, confuz─â si cu pretentii de gentleman de la un tip mahmur si v├ónat la cap.
Ce ai putea sa ii spui unei femei necunoscute pe care o găsești pe canapea in dimineata nuntii ? Oare " Tu cine esti ? " Asa cum a crezut si Bill ca se cade sa întrebe ?
Unde duce ├«ntrebarea asta, de unde apare o menajer─â isteric─â ╚Öi ce face Tom cu cu╚Ťitul ? Raspunsul acestei ├«ntreb─âri este bine formulat ├«n spectacolul ÔÇ×Divor╚Ť in ziua nun╚Ťii"
O piesa coborata de pe Broadway, cu un umor spumos si cu un ritm alert sustinut de actorii Emanuel Bighe, Alin Brancu, Adelina Mihalcea, Livia Taloi si Cristina Diaconescu. Cu o regie in acelasi ton, Catalin Stelian-Shanks.