TEDxMihaiViteazulSquare


Data și ora:
Gazdă:

Calea București 1, Craiova 200678, Romania

Despre

TEDxMihaiViteazulSquare este o conferință sub egida TEDx, de o zi, organizată la Ramada Plaza din Craiova, care vă provoacă să faceți un pas înapoi de la rutina zilnică pentru a auzi ideile îndrăznețe ale unor oameni care au avut curajul de a îşi creea frânturi din viitor.

Noile tehnologii, inovațiile din domeniul sănătății, mass-media, oamenii și conexiunile umane, ONG-urile și businessurile creează un val de schimbări care ne afectează pe toți, care schimbă societatea noastră. Lumea se schimbă în fața ochilor noștri. Nu numai că trebuie să ne adaptăm noilor trenduri, dar, în calitate de lideri locali, avem posibilitatea, dar și responsabilitatea de a modifica, de a inova și de a revoluționa comunitatea în care trăim, orașele, țara și, de ce nu, lumea.

Vă așteptăm la TEDxMihaiViteazulSquare pentru a auzi povești inspiraționale despre dezvoltare personală, povești despre inovații spuse direct de inovatori, idei mărețe spuse de lideri care, prin ceea ce fac, schimbă lumea în fiecare zi, povești de business spuse de antreprenori români.
Acceptă provocarea și lărgește-ți orizonturile alături de noi!