TUBE Impro Team - Spectacol de Improvizație


Data și ora:
Gazdă:

Centru, Craiova, Romania
Organizator:

Despre

A-ți fi dor de cineva este modul inimii de a-ți aminti că îl iubești, iar noi suntem siguri că v-a fost dor de noi. But bare no more, pentru că râsul se întoarce și nimeni nu i se va putea impotrivi.
Sărbătorim toți Andreii și Andreele pe 30 noiembrie, dar și pe prietenii, rudele sau apropiații acestora, cu un spectacol de improvizație, într-o formulă fresh.

Improvizația teatrală presupune adaptarea spontană la situații reale sau imaginare, la propuneri de spațiu, situații sau relații ale partenerului și coordonatorului de joc. Astfel, TUBE Impro Team, trupa de teatru de improvizație a teatrului independent TUBE din Craiova, vă propune un spectacol inediat în care se vor transpune pe scenă titluri, teme, dialoguri și situații preluate de la public și adaptate într-o manieră amuzantă de către improvizatorii noștri, ce promit să vă ofere o seară relaxantă, plină de râsete și cadouri.

Vom organiza o tombola în timpul spectacolului, la care este invitată să participe toată lumea prezentă și în urma căreia vom alege mai mulți câștigători, dupa cum urmează:

1. "O zi cu trupa" - vom extrage doi câștigători care vor avea șansa de a desluși rețetele din spatele glumelor noastre, participând la o repetiție marca TUBE. We promise you joy, good coffe and good vibes.

2. "O săptămână cu râsul" - pentru că v-am promis surprize și o formulă fresh, we have the pleasure to introduce you noul membru amuzant al trupei noastre pe care îl veți cunoaște la spectacol și pe care o persoană îl va putea câștiga drept amic timp de o săptămână - RASUL T.I.T.
În tot acest timp, profită de râs cât poți de mult și arată-ne și nouă cum vă distrați. Postează o poză sau o filmare cu tine și râsul, încarcă postarea pe pagina noastră de Facebook – TUBE, cu hastag-urile #haicurasul #saptamanarasului și invită-ți prietenii să îți dea cât mai multe like-uri.
Și pentru că râsul e contagios, la următorul spectacol, te așteptăm pe tine și râsul ca să îl dăm mai departe pentru încă o săptămână.
Împărțim râsul de la spectacol la spectacol pentru câte o săptămână, iar la o dată anunțată ulterior pe pagina noastră de Facebook, vă așteaptă noi premii –
1 pentru postarea cu cele mai multe like-uri & 1 pentru postarea cea mai inedită și amuzantă.
P.S: Cu siguranță unul dintre voi va deveni companion permanent al râsului si ce e mai frumos decât să porți râsul cu tine mereu ?

Roger? Be there!

Data: sambata, 30 noiembrie 2019
Locatie: Cult Music Club
Strada C.D. Fortunescu, nr. 18
Open doors: 19:00
Artist fee: 15 lei
Biletele se achizitioneaza la intrare în seara evenimentului.

Pentru detalii si rezervari: 0751.610.046

Membrii trupei:
Florin Paraschivu
Cosmin Dolea
Ionut Botoroaga
Cristina Firu
Victoria Zubenco
Sorin Voica.