● Unde mi-e sufletul?● regia Norbert Boda

● Unde mi-e sufletul?● regia Norbert Boda


Gazdă:


Strada Alexandru Ioan Cuza 11, Craiova 200585, Romania

Data și ora:

Despre

𝐔𝐧𝐝𝐞 𝐦𝐢-𝐞 𝐬𝐮𝐟𝐥𝐞𝐭𝐮𝐥?
după texte de Marin Sorescu

Când o femeie nevinovată rămâne fără suflet, un anchetator îi răscolește trecutul pentru a-l găsi pe cel care i-a furat sufletul. Acesta găsește cinci suspecți pe care îi închide într-o cameră de identificare, unde sunt interogați.
Personajele, încercând să deslușească acest mister, descoperă o tragedie care îi va schimba pentru totdeauna.
Urmărim o poveste poetică cu tentă polițistă în care un suflet pierdut, rătăcit în existența sa, se confruntă cu moartea.
Scenariul dramatic este construit dintr-un conglomerat de poezii pe care Marin Sorescu le-a scris de-a lungul carierei sale.
Spectacolul are un caracter comic și dinamic, dar și filosofic, reprezentativ scrierilor lui Marin Sorescu prin care se dezbat aspecte ale relației dificile dintre om și moarte.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
𝕌𝕟𝕕𝕖 𝕞𝕚-𝕖 𝕤𝕦𝕗𝕝𝕖𝕥𝕦𝕝?
După texte de Marin Sorescu
Regie: Norbert Boda
Scenografie: Ana Ruxandra Manole
Video mapping si proiecții video: Dana Roxana Petre
Coloană sonoră: Radu Dogaru
Asistent regie: Cristina Albișoru
Cu: Alina Mangra, Marian Politic, Angel Rababoc, Corina Druc, Dragoș Măceșanu, Nicolae Vicol, Ștefan Cepoi
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Norbert Boda se află la prima colaborare cu Teatrul Național „Marin Sorescu” Craiova, proiectul său fiind desemnat câștigatorul celei de-a X-a ediții a Concursului de proiecte pentru tineri regizori și scenografi români organizat de Teatrul Național ”Marin Sorescu” in anul 2019.
Norbert Boda a semnat regia spectacolelor “Singurătatea Pietrelor” după Flavius Lucăcel la unteatru, București, “Hai că nu e Cernobîl” de Norbert Boda la Teatrul Municipal Baia Mare, “O Viață Normală” de Norbert Boda, la Facultatea de Teatru și Film din Cluj-Napoca, “Suicidal” după texte de Luigi Pirandello, la Teatrul Municipal Baia Mare, “Banda” de Stephen Belber, spectacol găzduit de #Reactor de creație și experiment din Cluj-Napoca, producție Țais, “Fata din Mașinărie” de Stef Smith, la Teatrul Anton Pann din Râmnicu Vâlcea, "Avioane de hârtie" după Elise Wilk, la Fabrica de Pensule din Cluj-Napoca, produs de Bucharest Fringe.
La Gala HOP 2019 a obținut Premiul pentru cel mai bun actor.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Spectacolul este recomandat publicului cu vârsta de peste 14 ani.
 
Prețul biletelor este 45 lei (15 lei redus pentru elevi / studenți / seniori) la Agenția teatrală, și 44 lei pe platforma online.
Agenția teatrală:
Strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 11, în clădirea teatrului
Telefon: 0251.413.677.