Verde-Stop la Fix. @ Street Delivery Craiova


Data și ora:
Gazdă:

Strada Narciselor 1b, Craiova 200332, Romania
Organizator:

Despre

Pentru că ne-a plăcut atât de mult la Street Delivery anul trecut, am decis să ne alăturăm și anul acesta! Așadar, intre 3 și 5 septembrie ne vedem la Fix., dar nu doar pentru o cafea bună, ci și pentru o serie de povești lucrate manual, spuse în joacă, sau desenate cu creta pe asfalt.
Anul acesta ne bucuram de o tema colorata și ieșim la joaca să dam Leapșă! mai departe intre blocuri, la Fix. Ce vă așteaptă?

 Old-school playground 
Ne-am întors în timp și am adus cu noi colecția de jocuri pentru care merita să nu dormi la prânz. Te provocăm la un joc leapșa, șotron, elasticul, coarda, rațele și vânătorii, mâța, țară țară, vrem ostași sau pitulușu, ori să-ți exprimi creativitatea cu creta pe asfalt – garantăm lucrări expuse până la prima ploaie!
Vineri, Sâmbătă, Duminică – 10:00 – 20:00
 
Décor and crafts – Atelier de creație 
Alexandra Boceanu Nechită ne propune un atelier în care învățăm împreună tehnici de creație, de la cele mai simple și până unde te ține imaginația. Ai la dispoziție tot ce-ți trebuie, de la lemn la textile și vopsea; tu trebuie doar să ne arați ce-ți mai amintești de la orele de Abilitați Practice!
Vineri, Sâmbătă – 10:00 – 13:00
 
Be my storyteller 
Bianca Motroc te provoacă la un atelier de storytelling, în care să ne reamintim despre poveștile copilăriei noastre. Iți mai amintești solniță de hârtie, cu care ne citeam viitorul în pauzele dintre ore? Ei bine, de data aceasta ne va ajuta să privim în trecut și să redescoperim amintiri de când eram de-o șchioapă.
Cât timp poveștile își fac simtiță prezența, povestitorii noștri vor putea pătrunde în atmosfera copilăriei și din punct de vedere gastronomic, prin deserturi ale copilăriei reinterpretate în manieră vegană.
Vineri, Sâmbătă, Duminică – 17:00 – 20:00

Ce mai aștepți? Hai la joacă!