Yard Sale


Data și ora:
Gazdă:

Strada Frații Buzești 18, Craiova 200381, Romania
Organizator:

Despre

Înainte să se facă prea frig, vă așteptăm la ultimul yard sale în aer liber de anul ăsta, o ultimă șansă să renunțăm la lucrurile care nu-și mai au locul în casa noastră și să le înlocuim cu altele mai potrivite.
Haideți deci cu obiecte de care nu aveți nevoie, dar care se află încă într-o stare bună și oferiți-le altora șansa să se bucure de ele: cărți, haine, jucării, electronice, mobilă de mici dimensiuni, încălțăminte, bijuterii etc., totul este de vânzare la prețuri pe care le stabliți singuri!

Pentru vânzători: scrieți un mail de înscriere la adresa sundayfundayard@gmail.com, care să cuprindă informații despre tipul de obiecte pe care vreți să le vindeți și câteva fotografii cu acestea.

Pentru cumpărători: Haideți duminică, 3 Noiembrie, de la ora 10:00, la Biergarten și fiți gata de căutat printre comori!

Sunday Funday este in cautare si de artiști locali care vor să intre în relație cu publicul, împărtășind ceva din arta lor (picturi, sculpturi, obiecte de design, colaje, muzica etc.)

Program târg: 10:00 - 18:00