Ziua Mondiala de Curatenie - Let's Do It, Romania - Craiova 2019


Data și ora:
Gazdă:
Organizator:

Despre

Let’s Do It, Romania! revine cu o nouă zi de curățenie națională ce va avea loc în 29 de județe din România.

Participă și Tu pe 21 septembrie la Ziua Internațională a Curățeniei, cea mai mare mișcare de implicare sociala din lume, ziua în care milioane de voluntari de pe tot Globul vor ieși la curățenie.

In Craiova, oganizatorii locali propun o zona de curatenie aflata in aria periurbana a orasului.

Invitatia de a participa este deschisa catre institutii de invatamant preuniversitar si universitar, ong-uri, companii, grupuri de prieteni care isi doresc sa petreaca timpul impreuna in cadrul unui eveniment cu scop nobil.

Inscrierea pentru eveniment se realizeaza accesand acest link - https://membership.letsdoitromania.ro/access/login/?next=/ . Tuturor participantilor li se vor pune la dispozitie saci si manusi din partea organizatorilor.

Initiativa Let`s do it in Craiova este sustinuta de catre organizatia JCI Craiova, SC Salubritate Craiova SRL, Primaria Municipiul Craiova, ECO SUD S.A, Casa de Cultura a Studentilor din Craiova si compania TOPGEL.

Anul trecut, 158 de țări din întreaga lume au participat la Ziua de Curățenie Mondială, adică 11 milioane de voluntari care au strâns 88.500 tone de deșeuri.

Mișcarea Let`s Do It, World!, organizatorul evenimentului World Cleanup Day, a luat naștere în 2008, atunci când Estonia a organizat prima Zi de Curățenie Națională și a reușit să mobilizeze 50 000 de voluntari într-o singură zi. România este parte din rețeaua internațională Let`s Do It World! încă de la început, fiind a patra țară care a organizat o acțiune națională de curățenie. Comunitatea s-a dezvoltat în ultimii 10 ani și numără astăzi 150 de țări cu experiență sau care vor organiza pentru prima oară o Zi de Curățenie Națională în 2018.