Centrul Multifuncțional Craiova

Organizator de evenimente


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Strada Târgului 26, Craiova 200632, Romania

Despre

Prin realizarea acestei construcții, Primăria Municipiului Craiova a obținut un Centru Multifuncțional modern, prin intermediul căruia urmărește să sprijine mediul de afaceri local și totodată să atragă capital privat.

Centrul Multifuncțional Craiova oferă firmelor expozante toate facilitățile necesare, clădirea dispunând de instalații moderne de funcționare, utilaje și echipamente electrice de ultimă generație, valoarea întregii investiții ajungând la suma de 14.275.000 euro.

Din punct de vedere arhitectural, construcția Pavilionului Central este o clădire amplă, având un regim S+P+2E, ajungând la înălțimea de 27 m. Forma circulară cu diametrul de 80 m este completată de terasele și rampele înconjurătoare ce au rol de legătură între nivele. Etajele 1 și 2 sunt realizate sub formă de subpantă prin retrageri succesive în raport cu parterul, dând astfel naștere unui atrium central cu diametrul de 40m.

Clădirea adăpostește 23 spații destinate birourilor, spații expoziționale, 4 săli de conferință, spații cu destinații diferite pentru buna funcționare a activităților ce se vor desfășura în interiorul clădirii. Circulația vizitatorilor în interiorul clădirii este asigurată de 6 scări și 4 lifturi panoramice, personalul administrativ și clienții folosesc două lifturi cu capacitatea de 8 persoane fiecare, 4 scări secundare și două lifturi de marfă cu o capacitate de 2 tone.

Alte sugestii

Dionis Events

Organizator de evenimente

Corcodel stefan

Organizator de evenimente

Primăria Municipiului Craiova

Organizator de evenimente

Sunday Funday

Organizator de evenimente

Atelierele ComCRAFTY

Organizator de evenimente