Aeroportul Internațional Craiova

Companie de transport


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Calea București 325, Craiova 200621, România

Telefon

Despre

Situat la o distanță de 7 km de centrul orașului Craiova, de-a lungul traseului Craiova – București, aeroportul deservește întreaga zonă a Olteniei, fiind cea mai apropiată poartă aeriană pentru cele cele 5 județe : Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt și Vâlcea.

Aeroportul Internațional Craiova deservește atât traficul de pasageri cât și mișcările de aeronave în zona de Sud-Vest a României. Aeroportul Internațional Craiova dispune de infrastructură modernă, principalele preocupări fiind legate de creșterea continuă a calității serviciilor prestate, a condițiilor pentru sosirea, plecarea și manevrarea la sol a aeronavelor în trafic național și/sau internațional, asigurarea serviciilor aeroportuare pentru tranzitul de persoane, mărfuri și postă, precum și servicii de interes public național, protejând în același timp resursele naturale ale mediului.

La momentul actual de pe Aeroportul Internațional Craiova Compania Wizzair efectuează curse regulate pe următoarele rute Craiova – Milano, Roma, Bologna, Londra, Barcelona, Madrid, Paris, Koln, Bruxelles, Tel-Aviv. De asemenea, se mai efectuează și curse charter pe ruta Craiova - Antalya.

Photo Gallery

Alte sugestii

Autogara A.C.O.T.P. Dolj (Bacriz)

Companie de transport

Autogara Sud II

Companie de transport

Autogara Craiova Nord (Autogara Pelendava Nord)

Companie de transport

Gara Craiova

Companie de transport

Podul Calafat-Vidin

Companie de transport / Obiectiv arhitectural