#CraiovaGastronomică. Experiențe culinare prin delivery


Anotimpul rece și restaurantele închise la interior ne țin mai mult decât de obicei în casă, dar avem opțiuni bune de a încerca experiențe culinare chiar și prin a comanda acasa. Pe platformele de delivery și nu numai există o mulțime de restaurante care livrează la domiciliu, astfel că perioada aceasta devine, cumva, mai ușor de îndurat.

Am făcut, pentru voi, o selecție de restaurante cu specific care ar putea să vă completeze seara aceea perfectă de film sau întâlnirea plănuită de mult cu prietenii. Așa, toată lumea poate fi gazda ideală. 

Burgeri

Mit Mit, Carnivore și Barbacoa sunt doar trei dintre locațiile pe care le-am ales pentru voi. De aici puteți comanda burgeri suculenți și delicioși care ajung imediat acasă. Și aveți și suficiente opțiuni, în cazul în care nu mâncați un anumit tip de carne sau este vegetarian.
Foodpanda - Restaurant Mit Mit Foodpanda - Restaurant Carnivore Foodpanda - Restaurant Barbacoa

Mâncare chinezească

Dong Fang și Manay sunt restaurantele chinezești la care puteți apela cu încredere dacă vă doriți un alt tip de mâncare. De la tăițeii chinezești, la vestita lor supă iute-acrișoară, până la deserturile tipice asiatice și salata delicioasă de ciuperci urechi de lemn.
Foodpanda - Restaurant Many Craiova Foodpanda - Restaurant Dong Fang

Paste & Pizza

Două lucruri pe care e imposibil să nu le asociezi sunt pastele și pizza. Ai la dispoziție o multitudine de locații pentru acest combo inconfundabil, dintre care îți reamintim Trevi, Pizzaholic, Pizzărescu, Il Forno sau PrazVegas. Atenție, multe dintre ele vă pot pregăti și pizza-desert; noi v-am avertizat! 😊
Pizza Trevi Foodpanda - Pizzaholic Foodpanda - Pizzarescu Foodpanda - Il Forno Facebook - Praz Vegas

Preparate bavareze/ nemțești

Curtea Berarilor Craiova sau La Maison pregătesc coaste și ciolane după rețete cu specific bavarez, unde carnea e fragedă, gustoasă și te îmbie și la o bere! Studiați meniurile cu atenție, că s-ar putea să găsiți și alte bunătăți pe acolo!
Foodpanda - Curtea Berarilor Craiova Facebook - La Maison Craiova

Dulciuri, snack-uri și cafea

Ponton, Cereal Crunch, Patiseria Petru, Cake Store, Moft Sweets & Design sunt doar câteva dintre variantele de unde puteți comanda cafea, plăcinte, torturi sau prăjituri. Nu putem să vă spunem cât de bun e un cannoli sau o negresă cu ciocolată și nucă ori niște cereale crocante cu lapte – nu v-ați fi gândit la asta – colorat!
Foodpanda - Ponton Foodpanda - Cereal Crunch Craiova Foodpanda - Moft Sweets Foodpanda - Cake Store Foodpanda - Patiseria Petru

Ofertele sunt multe și de studiat, așa că aplicațiile de takeaway disponibile prin Google Play sau AppStore vă stau la dispoziție. Spor la comandat și poftă bună!

Foto: facebook.com/mitmitstreetfood, /cerealcrunch.craiova, /ManayChineseFood, /Pizzeriatrevi, /LaMaisonCraiova.

Alte sugestii

#TheShakespeareWay. Craiova devine capitala teatrului mondial între 19 și 29 mai
Noaptea Muzeelor, pe 14 mai la Craiova
#IstorieȘiTradiții. GAL Fest Calafat, la prima ediție. Războiul de Independență, comemorat inedit la Calafat
#Relax. Unde (mai) scăpăm de aglomerația din oraș
Castrul de la Răcari – promovat, parc de aventură și traseu de biciclete, în Dolj