GoCab Craiova, aplicația care te duce oriunde vrei în oraș


O nouă aplicație care pune la dispoziție mijloace de transport, mai exact taxiuri, este disponibilă în Craiova. Aceasta se numește GoCab RoClient și poate fi descărcată din App Store și Google Play.

Aplicația este ușor de folosit, la ea poate fi conectată un card astfel încât plățile să fie făcute cu evitarea banilor cash, iar la înregistrare, utilizatorii noi primesc atât un voucher, cât și reduceri pentru plățile cu cardul, în caz că aleg această metodă de plată.
www.gocab.ro

Puteți consulta istoricul comenzilor, aveți acces la adrese favorite și puteți chema un taxi mult mai ușor decât printr-o convorbire telefonică. Totodată, vă puteți alege foarte ușor destinația, iar șoferul va ști dinainte unde trebuie să ajungeți. Mai mult decât atât, veți cunoaște prețul înainte de a confirma comanda, astfel încât să alegeți ruta cea mai convenabilă. Și șoferii primesc ratinguri în această aplicație, iar tu știi mereu ce șofer să alegi, în funcție de stelele acordate de ceilalți călători.

Poate cel mai important pentru unii dintre călători este că toate călătoriile sunt geo-urmărite și atât șoferii, cât și călătorii sunt identificați înainte de cursă. Un motiv în plus să alegeți să comandați un taxi prin această aplicație, care pare – și sigur este – o alternativă bună la serviciile de taximetrie din oraș.

Cine sunt cei de la GoCab? Aceștia au o experiență de peste 15 ani în domeniul taximetriei și au ales, cum chiar ei spun, să colaboreze cu cele mai bune companii de taxi din România. „Îți garantăm șoferi cu experiență care vor găsi calea cea mai ușoară și rapidă, ca tu să te bucuri de un serviciu excelent”, mai spun aceștia. În prezent, aplicația are peste 300.000 de utilizatori la nivel național, fiind prezentă în 20 de orașe mari din România.

Dincolo de toate aceste beneficii, trebuie să mai spunem că, dacă îți inviți prietenii în aplicația GoCab, vei primi, la fiecare cinci prieteni care își creează cont, un voucher de 15 lei pentru călătorii.

Așadar, GoCab Craiova se alătură și ea selecției noastre de aplicații pentru turiști și nu numai, pe care o puteți găsi aici.
6 categorii de aplicații utile în Craiova, pentru turiști și nu numai

Foto: pxhere.com, discoverdolj.ro

Alte sugestii

#TheShakespeareWay. Craiova devine capitala teatrului mondial între 19 și 29 mai
Noaptea Muzeelor, pe 14 mai la Craiova
#IstorieȘiTradiții. GAL Fest Calafat, la prima ediție. Războiul de Independență, comemorat inedit la Calafat
#Relax. Unde (mai) scăpăm de aglomerația din oraș
Castrul de la Răcari – promovat, parc de aventură și traseu de biciclete, în Dolj