L'amour du pain

Cofetărie / Gelaterie


Program

Închis
Vezi programul

Address

Craiova, Bloc M7, Calea București nr. 8, parter 200674, Romania

Despre

Te asteptam sa ne cunoastem si te intampinam cu retete delicioase, inspirate din gastronomia europeana, dar adaptate stilului romanesc.

L’amour du pain, dragoste la prima degustare, este o poveste ce isi are inceputurile pe strazile pariziene ale anului 2008. Totul a inceput de la mirosul de paine proaspat scoasa din cuptor ce „ne-a agatat” la propriu si de la incantarea venita odata cu degustarea baghetei frantuzesti. Brutaria L’amour du pain reprezinta un vis la un pas de implinire, incununat de o frumoasa prietenie ce a pus bazele unui parteneriat trainic cu si despre pasiunea pentru bagheta frantuzeasca, croissantul proaspat, painea artizanala si experienta memorabilia in degustare pe care le-o oferim craiovenilor!

Ca urmare a muncii si pasiunii noastre personale, am hotarat sa impartim gustul acestor produse de brutarie si patiserie minunate realizate dupa retete autentice si originale din Paris cu localnicii orasului nostru. Asadar, a luat nastere boulangeria L`amour du pain pe care o consideram o inovatie pentru craioveni. Misiunea noastra este sa aducem pe mesele localnicilor, direct din Franta, aceste produse cu gust de neuitat.

Photo Gallery

Alte sugestii

Eclat_dessert_artisan

Cofetărie / Gelaterie

Raw-Zilla

Cofetărie / Gelaterie

Saycheese

Cofetărie / Gelaterie

Anya's Delicatese

Cafenea / Ceainărie / Cofetărie / Gelaterie

Simțuri

Cofetărie / Gelaterie