#SmartCup. O cafea mai deșteaptă pentru craioveni


Mai ales acum, când școala s-a mutat mai mult în online, e nevoie și de locuri offline, în care tinerii să se reconecteze și să își aducă aminte de învățătură, dar într-un mod cât mai plăcut. Și nu numai acum, ci în general.

Iar dacă Einstein ar avea o cafenea preferată, aceasta s-ar numi, cu siguranță, Smart Cup – Wiser Coffee. Deschisă la finalul anului trecut în centrul Craiovei, Smart Cup e o îmbinare frumoasă între un laborator de cercetare și o cafenea de unde îți iei zilnic băutura de care ai nevoie ca să funcționezi și tu la un potențial cel puțin genial.
Smart Cup – Wiser Coffee

Echipa de la Smart Cup se gândește mereu la provocări noi pentru oaspeți, provocări ce pornesc de la a completa versuri ce au cuvinte lipsă până la a rezolva ghicitori ori alte mistere științifice ale lumii noastre. Cei ce le rezolvă primesc reduceri la produse sau gustări din partea casei, mai exact de la „Doamna Învățătoare”, astfel încât provocarea devine și mai mare.

Ce e interesant este că această cafenea-laborator îmbină ideile de educație și distracție, departe de rigorile sălilor de clasă și de conformismul învățământului actual. Asta nu poate însemna decât atragerea tinerilor către domenii științifice într-un mod atractiv, dar și a craiovenilor și turiștilor în general, care pot descoperi la Smart Cup un alt fel de cafenea.

Credem noi că locația aleasă pentru cafeneaua mai deșteaptă nu e deloc întâmplătoare. Aceasta e plasată în locul cunoscut de elevi și părinți ca Librăria Școlii, vizavi de Colegiul Național „Carol I” și de Colegiul Național „Elena Cuza”, două dintre liceele cu mare prestigiu din Craiova.

Cum spunea și Einstein, „Imaginația este mai importantă decât cunoașterea”, vă poftim și noi la Smart Cup – Wiser Coffee, să faceți mixuri incredibile de cafea, ceaiuri și gustări, iar în schimb să primiți de acolo o gură de aer proaspăt, mai inteligent și mai provocator pentru mințile noastre care pot fi toate șlefuite. Trebuie doar să vrem!

Foto: facebook.com/smartcupwisercoffee

Alte sugestii

#TheShakespeareWay. Craiova devine capitala teatrului mondial între 19 și 29 mai
Noaptea Muzeelor, pe 14 mai la Craiova
#IstorieȘiTradiții. GAL Fest Calafat, la prima ediție. Războiul de Independență, comemorat inedit la Calafat
#Relax. Unde (mai) scăpăm de aglomerația din oraș
Castrul de la Răcari – promovat, parc de aventură și traseu de biciclete, în Dolj