#CevaPentruNecuvântătoare. Pet shop-uri pentru prietenii noștri patrupezi


În județul nostru nu trăiesc doar oameni, ci și companionii lor de nădejde, animalele de companie. Am căutat pentru voi cele mai prietenoase pet shop-uri din oraș, de unde le puteți cumpăra necuvântătoarelor din viața voastră tot ceea ce au nevoie, dar de unde vă puteți alege și un animal de companie dacă nu aveți unul.

Halta Cățelu

Halta Cățelu este un loc nou, proaspăt deschis în zona centrală care avea nevoie de un astfel de magazin pentru animalele de companie. Aici nu găsiți animale vii - conceptul e oarecum diferit - dar găsiți hrana variată, jucării, pătuțuri, lese, hamuri, snack-uri și câte și mai câte, pentru toate animăluțele. Puteți să beți și un espresso în timp ce studiați gamele variate de hrană, în funcție de nevoile companionului vostru.
Halta Cățelu - Facebook

Animax

Animax e un lanț de pet shop-uri care e prezent de mulți ani în Craiova, iar aici aveți și oportunitatea să vă alegeți o creatură care să vă facă viața mai frumoasă. Iepurași sau porcușori de guineea, papagali sau pești vă așteaptă să le oferiți o viață mai frumoasă, la voi acasă, pe lângă hrana variată, snack-urile și jucăriile colorate. 
Animax - Facebook Animax - Facebook Electroputere

Doctor Z – Supermarketul animalelor

Primul supermarket pentru animale din Craiova a fost deschis în luna iulie și de atunci se bucură de o popularitate din ce în ce mai ridicată. Acolo puteți găsi totul de la hrană până la accesorii și cuști de transport, produse farmaceutice, pentru animalele de toate felurile, inclusiv pești sau păsări exotice și chiar și porumbei.
Doctor Z - Facebook

PetyPet

Coaforul canin PetyPet și-a deschis, recent, și o parte de market, unde puteți găsi totul de la accesorii până la hrană, cuști de transport, jucării, produse de îngrijire și multe altele. Așa că, dacă ajungeți cu patrupedul la înfrumusețat, nu ar strica să aruncați o privire și în magazin.
PetyPet

Pe lângă aceste patru recomandări ale noastre, vă stau la dispoziție magazinele pentru animale din piețe, centre comerciale sau raioanele pentru animale din marile magazine. Nu uitați, însă, că cea mai importantă hrană pentru ele este chiar iubirea voastră.

Foto: facebook.com/HaltaCatzelu, /Petypet-coafor-canin-222896548273982, /animax.electroputere.craiova, /DOCTORZ-161635337254056, pickpik.com. 

Alte sugestii

#TheShakespeareWay. Craiova devine capitala teatrului mondial între 19 și 29 mai
Noaptea Muzeelor, pe 14 mai la Craiova
#IstorieȘiTradiții. GAL Fest Calafat, la prima ediție. Războiul de Independență, comemorat inedit la Calafat
#Relax. Unde (mai) scăpăm de aglomerația din oraș
Castrul de la Răcari – promovat, parc de aventură și traseu de biciclete, în Dolj