#GustulSărbătorilor. Produse de Paște pe care trebuie neapărat să le încerci


Doar câteva zile ne mai despart de Sărbătorile Pascale, așa că ne-am gândit să vă oferim câteva ponturi despre locurile în care puteți găsi preparate proaspete, locale, pentru masa festivă de Sărbători. Ele sunt mai mult decât binevenite pentru momentele acelea când liniștea și compania celor dragi sunt mai importante decât orice, mai ales în acest an.

La Butuc – Măcelărie & Carmangerie

Dacă vă e poftă de ceva diferit de Paște, pe lângă clasicul miel, puteți găsi vită proaspătă sau maturată și tot felul de preparate care-ți lasă gura apă. Dacă ajungeți La Butuc, încercați neapărat și crema de jumări!
La Butuc – Măcelărie & Carmangerie - facebook

Vechea Măcelărie

Carnea proaspătă, deja pregătită pentru grătar, condimentată și aromată, e rețeta unei zile speciale, exact ca sărbătorile care se apropie. Pe cei de la Vechea Măcelărie îi găsiți în noua clădire a Electroputere Mall, unde puteți să și savurați la fața locului preparatele dorite.
Vechea Măcelărie - facebook

Cofetăria Damarin

Cei de la Damarin au pască și cozonaci proaspeți, numai buni pentru masa de Sărbători. Așadar, dacă nu vreți să vă preparați singuri dulciurile clasice de Paște, aveți la cine apela.
Cofetăria Damarin - facebook

Bottega Pane Dolci

Torturi, pască și cozonaci puteți găsi și la Bottega Pane Dolci, care o să vă ajute să întâmpinați sărbătorile așa cum trebuie. Imaginile vorbesc de la sine, bineînțeles, așa că o să le lăsăm pe ele să vă transmită mesajul cel mai potrivit.
Bottega Pane Dolci - facebook

Red Onion

Dacă vă doriți și preferați o variantă de post a clasicului cozonac, contactați-i pe cei de la Red Onion pentru comenzi. Preparat cu lapte de migdale, zahăr brut, stafide, nucă și ciocolată neagră, el promite o experiență delicioasă la fiecare îmbucătură.
Red Onion - facebook

În speranța că v-am trezit apetitul, vă urăm și noi un Paște fericit și liniștit, petrecut așa cum vă doriți: cu cei iubiti alături, cu bucate alese și cu multe bucurii. Sărbători luminate!

Foto: facebook.com/bottegapanedolci, / Red-Onion-Craiova-101032704635744, / cofetariadamarin? _Rdc = 1 & _rdr, / vecheamacelarie, / La-Butuc-M% C4% 83cel% C4% 83rie-Carmangerie-102039724853602 

Alte sugestii

Noaptea Muzeelor, pe 14 mai la Craiova
#IstorieȘiTradiții. GAL Fest Calafat, la prima ediție. Războiul de Independență, comemorat inedit la Calafat
#Relax. Unde (mai) scăpăm de aglomerația din oraș
Castrul de la Răcari – promovat, parc de aventură și traseu de biciclete, în Dolj
Evenimente #DeVăzut și #DeÎncercat în perioada aceasta, în Craiova