Waterpark-ul și piscinele s-au deschis pentru distracție


A venit căldura și trebuie să găsim metode de a ne răcori și de a ne petrece timpul liber. Și cum mai bine am putea face asta decât să ne relaxăm la una dintre piscinele din oraș?

Cel mai mare complex acvatic din Oltenia, Waterpark-ul din Craiova, s-a deschis publicului săptămâna trecută, fiind disponibile atât piscinele exterioare, cât și cele interioare. Programul de funcționare este de luni până duminică, între orele 10.00 – 20.00, cu o limită maximă de 150 de persoane pentru partea de interior.

Ca să știți ce vă așteaptă, trebuie să vă spunem că clădirea pentru bazine acoperite și jocuri de apă cuprinde o zonă cu 5 tobogane, toate fiind lansate de pe platforma aflată la înălţimea de 10,64 m. Asta ca să nu mai vorbim de toate minunățiile de la piscinele exterioare, de tobogane, lazy river și multe alte surprize.

Taxele de intrare sunt:
  • 26 lei/zi pentru copii între 5 şi 10 ani, de luni până vineri – brățară albă.
  • 39 lei/zi pentru persoanele de peste 10 ani, de luni până vineri – brățară albastră.
  • 37 lei/zi pentru copii între 5 şi 10 ani, în week-end – brățară roşie.
  • 55 lei/zi pentru persoanele de peste 10 ani, în week-end – brățară neagră. 

La Waterpark se pot face și saună, pentru 18 lei/ zi, dar și cursuri de înot pentru copii, pentru 22 de lei/ zi/ curs/ copil.

Nu doar Waterpark-ul și-a deschis porțile, ci și celelalte piscine din județ ori din apropierea Craiovei. Vă mai oferim trei sugestii de locuri în care puteți merge vara aceasta ca să vă răcoriți și să vă simțiți bine.
Piscina Noa
Piscina Valencia
PlusAqua

Acum, că adevărata vară începe să se arate, nu avem decât să-i ascultăm îndemnul și să ne relaxăm în consecință. Consultați întreaga noastră listă cu piscine și ștranduri pe Discover Dolj și făceți-vă planul pentru o vară perfectă!
Piscine și ștranduri

Foto : facebook.com/plusaquacraiova, /PiscinaValenciaCraiova, facebook.com/profile.php?id=100057614254181, Primăria Craiova.

Alte sugestii

#TheShakespeareWay. Craiova devine capitala teatrului mondial între 19 și 29 mai
Noaptea Muzeelor, pe 14 mai la Craiova
#IstorieȘiTradiții. GAL Fest Calafat, la prima ediție. Războiul de Independență, comemorat inedit la Calafat
#Relax. Unde (mai) scăpăm de aglomerația din oraș
Castrul de la Răcari – promovat, parc de aventură și traseu de biciclete, în Dolj