Art of Deception

Art of Deception


Gazdă:

Strada Filantropiei 1, Craiova, România
Organizator:
Data și ora:

Despre

Cum ar fi dacă doar pentru o oră ne-am debarasa cu toții de tehnologie, de probleme, de cotidianul care a devenit atât de agasant sau de orice altceva care ne supără în situația de față? Cum ar fi dacă doar pentru o oră am evada un pic din lumea asta atât de reală și am face loc în viața noastră pentru un pic de magie? Ar fi drăguț, nu? Da! Știm! Așa că avem o propunere: Sâmbătă, 17 Octombrie 2020, ora 19:00 zic să ne întâlnim cu toții în grădina Bastet pentru un pic de magie, cu Mario Popescu.
Despre Mario nu o să spunem prea multe căci spectacolele sale vorbesc de la sine.Acesta prezintă publicului o varietate de trucuri „magice” sau „psihice” prin utilizarea sugestiei, psihologiei și distragerea atenției. Show-ul are ca scop promovarea artei spectacolui dar nu numai. Este o înșiruire de evenimente care capătă sens la final și în urma cărora spectatorul trebuie sa plece mai vesel si mai increzator in forțele proprii.
Cu siguranță o mare parte dintre voi îl știți, deci știți și ca e musai să veniți. Iar pentru cei care încă nu îl știți, nu cred că există un moment mai potrivit decât sâmbătă, 17 Octombrie.
Încă ceva! Pentru sâmbătă ne-am pregătit cu o nouă gamă de băuturi calde de la Tatratea. Și în acest caz probabil că o parte din voi deja cunoașteți aceste băuturi, dacă nu, sâmbătă chiar e musai să le încercați.
Avem păturici, băuturi calde(Tatratea) și nu în ultimul rând MAGIE! Perfect match!!!
Intrare: 15 lei (bon de consumație care include o băutura caldă)
Vă amintimm și cât de importantă este rezervarea, mai ales în situația actuală și vă mulțumim pentru înțelegere.
See you!